post op bakterier och det där med tiden

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde. 
Kirurgen i andra änden av luren..svaret på långtidsodlingen hade kommit. 
Vid operationen så tog de två olika vävnadsprover inifrån axeln. Därav jag har 3 ingångshål/ stygn och inte 2 som förra året. 
I höstas pratade han om att han misstänkte eventuellt post op bakterie och jag sattes in på kåvepenin. Den är jag allergisk mot så åt bara halva kuren i ca 5 dagar. Ingen förbättring så kirurgen avbröt kuren pga min allergi och inga förbättrade resultat. 
Imorse sa han att de hittat bakterie i den långsamma odlingen. Långsamt växande bakterier. Ny kur sattes in med starkare antibiotika. 3 tabletter om dagen i 10 dagar. 
Telefonuppföljning 22 juni. 
Hrm. Läste journalen som inte var så positivt. Men försöker hålla modet uppe ändå. 
Han frågade om smärtsamma och hur det känns. Svarade att det känns precis som i början av den här resan och beskrev den nytt tillkommande nypande känslan i op området. Han hummade bara men fick inget svar på vad det kan bero på. Post op bakterierna verkar jag ha haft sedan förra operationen för ett år sedan. En av dessa kan ha tillkommit vid senaste operationen. Eh jaha? 
Jag kände mig lite vilsen ett tag. 
Så idag har jag hämtat ut denna dunder kur och påbörjat den. Hoppas på förbättrat resultat. 

Och så var det där med tiden. Var tar den vägen? Trots att mina dagar inte är så uppbokade för tillfället så går dom ändå förbi i rasande fart. Hänger inte med. Snart midsommar. Det var ju påsk nyss. 
Var är paus knappen när man behöver den? 




Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback