bra dagar

Det har varit några rullande dagar. Bra sådana. Utefter omständigheterna. 
Hade en så mysig söndagseftermiddag i förrgår med Anette och Camilla ute i Vaxholm. Så mycket fina saker, god fika och massor av katter. Vi var på katthemmets höstmarknad. 
Köpte en helt underbar höstkrans till ytterdörren och en kruka till en blomma som Nathanael valde för någon vecka sedan. 
Köpte såklart en leksak till Kissen också fylld med kattmynta. 
Kom inte hem med katt. Även om det var nära. Det var flera tabbys som fångade min uppmärksamhet eller ja ärligt talat så fångade alla katter min uppmärksamhet men det är nåt med tabbys. Det är min grej. Framför allt tabby hanar. En katt sov mycket men jag kikade på den flera gånger. Precis när vi ska gå så öppnar den ögonen och ställer sig upp. Såg då att den var nästan identisk med min Lukas. Tillomed blicken var Lukas. Fick verkligen intala mig själv att det är inte Lukas och då alltså ej heller samma katt. Fy det var jobbigt. Det var rejäl dela vu i den blicken. Tufft. 

Så vackert ute i Vaxholm. Vi promenerade runt hela den gamla delen längs med vattnet med utsikt över kastellet. Strålande sol. 

Men alla intryck gjorde mig så trött sen. Sov som en sten på natten. 


Idag har jag varit hos kiropraktorn som gick åt hårt på mina låsningar. Knäckte och hade sig. "Säg till om det gör för ont för det här brukar kännas"
Ont? Jag höll på att somna. 🤣 jag är rätt så smärttålig så något ont kände jag inte. 
Blivit mycket bättre i nacken efter mina regelbundna besök där. Så skönt att slippa ett problem iallafall. 

Sprutan i fredags var ingen hit. Det har börjat göra mer ont efter jag fick den. Ömmar i hela armen och krampar i muskeln. Så skumt. 

Känner mig rätt I balans idag ändå trots att det är lite motigt. Vet inte om det är det bra vädret eller bara är så. Njuter av tillvaron iallafall. Just nu ute på altanen med kaffe. 








Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback