höjder och ormar

I vår ska jag möta en av mina rädslor. Jag ska möta min höjdrädsla. 
Vad ska vi göra?Vi ska klättra höghöjdsbanan som ligger ut mot Värmdö tror jag. 
Lite sugen på att filma eländet så jag kan se konkret sen efteråt att det inte var farligt och sannolilkt bjuda på några skratt. 

En kompis sa att sen kan jag ju köra direkt vidare med nästa rädsla, ormar. Ta upp kopparorm på Öland och hålla den I händerna. 
Kan säga att kul ska vi ha men inte så kul. Aldrig i livet. Där är jag definitivt inte än. Och det skulle bli Synd om ormen för den skulle få en flygtur. Nej. En sak i taget. Börjar med höjderna. 
Apropå ormar så läste jag igår att det är rekordmycket ormar på Öland så här tidigt på året 😱 oh no. Jag vill inte. 
Vi har mycket kopparorm i stugan och en och annan snok. Ett år hade vi massor av huggormsespingar och en moder till dom. Kan säga att jag höll mig uppe på altanen och när vi skulle till bilen sprang jag på tå 😂 hur nu det skulle hjälpa vet jag inte men det gjorde jag. Hade en bandyklubba som jag slog med i gräset framför mig också. Kan ju ha sett smått galen ut men alla sätt är bra utom det dåliga. 
Vårsäsongen 2018 flög Nathanael ner med Eva och vi andra kom med bil senare på kvällen. 
Nathanael berättade med stor inlevelse när vi anlände att det hade varit en orm inne in i hallen som eva plockat upp med hushållspapper och slängt ut. Hade det varit jag som åkt ner först så hade eländet fått en upp och nervänd hink över sig och fått ligga där tills nån annan kunde komma och rädda situationen. 😂

Ormar är inte min grej. Det är starkt min o-grej. 


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback