Gulfis

Hade en katt på besök igår som enträget försökte att ta sig in i huset. Har inte sett katten förut. Det är många katter i området so9m passerar genom här men den igår var ny. 
Tog ett foto av den och lade upp i vår grannsamverkan grupp på Facebook. 
Idag ringde en trevlig man och sa att de har haft den katten gående hos sig länge och att han och hustrun undrat länge var hen hör hemma och om hen har en ägare. 
De var bortresta nu och därav kanske katten rört sig mot vår gata. Katten brukar sova hos dom och de har sett efter den då den varit hos dom så mycket. De misstänker att den är dumpad. Blir så ledsen om det är så.
Både Bullen och Lufsen var dumpade katter och var i dåligt skick när de fångades in. Likaså Mackan. Jimmy var den enda som inte var i dåligt skick. Han misstänktes dock komma från kolonin på gatan nedanför vår gata. Ett ställe som har mat ute men de får aldrig komma in. De går ute året om. Messade Anette om mannen  som ringde och hon kom direkt och lämnade chipläsaren. Så nu väntar vi på att "gulfis" som var mannens och hans frus arbetsnamn på katten ska dyka upp så jag kan kolla om hen är chippad.  
Jag hoppas det. Verkligen. 



Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback