en bra söndag.

Ligger i soffan på altanen  och lyssnar på creepypasta från min favorit podd. Det hör sommaren till. 
Idag har varit iväg på lunch och fika sen har Nathanael och jag haft vattenkrig på baksidan och sedan bara tagit det lugnt i värmen. 
M är borta med fotbollslaget för fotografering och match. 
Laget är alltså laget som N spelar i men som han tagit en paus från och som M är tränare i. Fick en fråga om det här så jag tänkte att jag svarar på den. Så ser det ut. 
Ns paus är tillsvidare. Han tappade lusten lite. Kanske han börjar med orientering till hösten. Han är sugen på det. Han är ju fenomenal med kartor. En kart och flaggexpert. 
Minns att jag tyckte mycket om orientering i skolan. Men det var höjdhopp och längdhopp som var det jag tyckte mest om och var bra på. Även basket. 

På tal om något annat så kommer min bästa vän till stan på onsdag för en heldag tillsammans. Så glad. Har inte träffats sedan september. Jag längtar ihjäl mig. 
Får se hur vädret är då. Läste att åskoväder är på väg in. 
Hur som så ska det bli så roligt. 

Biofilmen vi såg förra helgen var nummer 3. Tydligen har vi inte sett nummer 2. Jag är starkt osäker på det faktumet men men. Så ska se 2an idag. Conjuring är det. För er som gillar den typen av underhållning (läs traumaupplevelse) 

Läste en så bra krönika om ekonomi imorse. Kan dock inte hitta den. Jag tänkte dela med mig av den här. Den var så bra skriven. Måste leta tills jag hittar den. 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback