vaccinations tankar

Det där med vaccination eller inte kom tidigare än väntat. 
Igår fick vi intyg att vi jobbar inom vården och en länk till att boka tid för vaccination. 
Jag är precis som många andra väldigt osäker på det här med vaccination. 
Jag är inte emot vaccination i sin helhet men jag tycker att det gått för snabbt i framtagnignen och jag vill gärna ha mer statistik och mer kunskap om biverkningar, funktion och dylikt somär viktigt i frågan. 
Jag kommer därför inte bestämma mig här och nu. Jag kommer att vänta ett tag och se utvecklingen av det hela. 
Jag vaccinerade mig inte mot svininfluensan heller. Av samma anledning som nu. Det gick för snabbt. Jag hade svininfluensan hösten 2009. Jag var sjuk i nästan 3 månader varav första månaden helt beroende av hjälp. Det var ingen hit. Men jämför man med alla dom som fick narkolepsi och andra sjukdomar av vaccinet så var dom 3 månaderna värt det. 
Så nej,jag väntar ett tag. Nu är mina tanter och gubbe på jobbet vaccinerade så det känns iallafall bra att veta att man inte riskerar att ta med sig smitta in till dom.
Sen är det mutationerna det skrivs om. Hjälper vaccinet mot dom eller inte?Jag har inte läst på så mycket om vaccinet i media då jag trodde vår tur skulle komma längre fram samt att jag inte haft så stor oro då jag redan haft corona. Jag vet att jag kan få det igen men jag är inte lika orolig nu som innan jag hade det. 
Det kanske tycks egoistiskt att inte vaccinera sig  men jag anser att det är upp till var och en att bestämma. 
En tankeställare som jag har som gör att jag är för att vaccinera mig är det här med resa. Många länder kommer garanterat ha som regel att du måste visa vaccinstionsintyg när du reser in i landet. Man vill ju kunna resa fritt som innan så det krävs en funderare i frågan. Vad är värt och inte. 
Men än så länge,vänta och se. 




Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback