the walking dead

Jag har en blandad smak inom musik,tv och litteratur. Jag utesluter inga kategorier och jag prövar mig gärna fram. Men om jag ska hitta en röd tråd i det hela så gillar jag sånt som får mig att tänka och som ger mig spelrum att fundera. Sen får det gärna vara spännande, gastkramade, sorgligt, roligt, romantiskt eller lite knasigt med så klart. 
När jag läste om the walking dead första gången så kan jag erkänna att jag inte riktigt blev begeistrad. Zombie pandemi var inte något som jag ville dyka i. Efter några avsnitt var jag fast. För att det är zombies?nej. För att den är brutal?nej. För att den är riktigt spännande. Nej. 
Allt det det gör den sevärd men det är inte därför jag fastnade. 
Man får följa Människor Och deras öden. Människor som förlorar sina familjer och tvingas bilda nya med främlingar i en helt ny värld. Människan ställs på sin spets och överlevnadsinstinkten är ett måste. Funderar mycket medan jag tittar på hur man själv hade gjort eller känt i olika scenarier som uppstår längs seriens gång. 
Och framför allt så får man en fantastisk känsla av att människan klarar mer än vad hon tror.
Och en sak till som är en viktig bit,det är fantastiskt bra skådespelare. 

Nog om det. 

Jag vet inte om jag har drabbats av nån slags magkatarr eller nåt liknande. Nästan ingenting som jag gillar att äta smakar gott. Kan se fram emot viss mat som sen växer i munnen när jag väl äter eller smakar inte alls som vanligt. Märkligt. Åt lasagne hos Eva idag som jag gillar och hade mozzarellabollar och plommontomater blandade i pesto till som jag älskar. fick äta sakta och små bitar i taget  
Thailands yoghurten och hård macka gick bra däremot ikväll. 

Har skrivit lite och ritat lite. Ska se nya Beck filmen ikväll. Jag är för trött för att läsa.. 



Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback