stukad

Hej hej hallå dagboken
Eller hur var det Bert började?

Sliten stukad själ. Väldiga problem med axeln.. får skylla mig lite själv då jag kört på som inget hänt..det ger resultat nu. Lidit rejält idag och förbannat mig själv och min envisa sida.. "det ska bara gå". Suck. 

Många turer kring brorsans stundande besök också. Gjort mig ännu tröttare..Jag avskyr ändringar och det har ändrats 4 gånger..
Gjort mig irriterad. I måndags resignerade jag nästan helt när nya bud gällde och nu även inkluderade resterande familj nere på Öland. Det var mer än vad jag förväntas klara just nu så det avstyrde jag snabbt. Det här ska vara vår helg och min chans att lära känna Linnea bättre samt prata med Jocke. Då måste de övriga stanna kvar på ön. Annars blir showen stulen. Och då menar jag inte barnen. De har mammavecka hos sin mamma den här veckan och är inte aktuella för sthlm..

Mitt fokus just nu ligger på 1. Att vara tonårsförälder. Det går upp och ner. Just nu lite skakigt. Skoltrötthet och humörsvängningar varvas med ljusglimtar. Mycket pepp behövs just nu och en del "tjat"
2. Jobbet. Det kräver en hel del fokus just nu. Mycke på gång och jag försöker beta av listan innan jag går på sjukskrivning (som jag inte vet när den blir)..
3. Det vardagliga. Mat. Hemmet. Familjen 
Träning. 
4. Egentid. Något jag måste ha för att må bra. Det blir väldigt lite produktiv tid pga armen men försöker hitta annat som stimulerar. 

Vänner har jag pausat lite. Men ska ta mig i kragen och börja träffa dom igen..jag vet att det gör mig gott och ger mig energi bara jag väl tar mig orken  att göra det. 
Är så förbannat trött och mentalt bedövad så känner mig inget rolig. Det vet jag ligger hos mig själv. 

Snart hoppas jag på ljuset i tunneln och att snart vara tillbaka på banan igen. 



Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback