fredag

Och så var det fredag. Kan inte påstå att veckan gått i stiltje trots att man är hemma och sjukskriven. 
Samtal i skolan, samtal att ringa, födelsedag att fira, Hjälpa Eva med diverse då hon nu sitter i rullstol, beställning av sista produkterna till nya rummet, rehab, vardagsmotion, plugg inför fysikprov med skoltrött barn, kast på återbruk av massa som samlats på hög och så det vardagliga sysslorna. 
Fullt upp, MEN jag har hunnit bara vara och försökt att återhämta mig fysiskt och ladda energi psyskiskt. Det gäller ju att planera och priioritera, då går det oftast. 
 
Idag har jag faktiskt inte så många måsten. Måste vara hemma vid 17 tiden för att ta emot garderobsdörrar och skenor till Ns nya rum. Utöver det ska jag snart ta en lång promenad och stretcha lite. Lite ont i ländryggen igen så ska fokusera på att minimera det. 
Måste ringa försäkringskassan angående vabben förra torsdagen men utöver det inga måsten.. 
Imorgon är Marcus borta eftermiddag och kväll med bandylaget så jag ska förhoppningsvis göra nåt roligt med Nathanael. Om han inte nu ska hänga med kompisar, det är ju liksom inte helt lätt att planera då deras generation är väldigt impulsiva. Men men. Får se. Ska han iväg så har jag andra alternativ så det blir nog bra oavsett. 
Det blir jag som står stand by imorgon om det händer något med Eva också.
 
Det blir förhoppningsvis en lagom helg. Det behöver jag nu känner jag. 
Nästa helg lär ju bli intensiv när familj och släkt kommer. 
 
nu ska jag dricka upp kaffet, borsta tänderna och ge mig ut i solen. 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback