Positiv inställning

Varit på planeringsdag på Scandic hotell i Täby. 
Jag hade inte så höga förhoppningar på denna dag då jag kände att upplägget var lite lekstuga men även för att jag inte är en person som gillar att grupparbeta. Framför allt inte i grupper som jag inte är bekant med. 
Det var pga corona och annan sjukdom bara 7 närvarande och vår chef. Så dagen blev full av diskussioner och väldigt intim. Många skratt men också många tankeställare. Två olika grupparbeten ut efter företagets visioner och som avslut skulle vi skriva 2 positiva saker om varje deltagande person som sedan lästes upp av chefen inför gruppen. Jag blev väldigt rörd av alla fina ord  
Det blev en givande dag och när vi summerade dagen var vi överens om att vi alla gick glada därifrån med en känsla av enighet. För trots att vi var indelade i 3 grupper i dessa grupparbeten så hade vi på olika håll resonerat i liknande banor. 
Så min förväntan på dagen visade sig vara fel. 
 
Nu är jag trött. Ska hem och byta skor och sedan ut på promenad. Väldigt många stillasittande timmar idag med många mat och fika pauser. Få steg på aktivitetsklockan. 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback