härlig höstdag

Varmt och skönt ute. Blåser men är inga källa vindar. Tagit mig runt en 7 km sträcka med 2 olika avsnitt från 2 favoritpoddar. Svängde av så jag kom upp på baksidan av spånga kyrka. Det är så fint där med kyrkan,bondgården med alla djur och det vackra församlingshuset. 
När man går förbi församlingshuset så känns det som att det ska dyka upp damer med vita klänningar och parasoll runt knuten och barn i Madickenklänningar och rosetter i håret. Man hör nästan historiens vingslag. Jag kan lätt i mitt inre föreställa mig prostfamiljerna som bott där förr när det var prästgård. Att jag inte går där lite oftare. Så fröjdsam miljö..
Nån dag skulle jag kunna tänka mig att bo i en sådan miljö. Ett hus med anor och historia och "snickarglädje". 
Men tillsvidare så trivs jag vidare i huset jag bor i nu. 

Haft en mysig morgon med mr Kissen.. Ja han heter Kissen. Nathanael är inte nöjd med det för han tycker inte att det är ett namn. Men Kissen är det enligt Anette. 
Tog med mig frukosten ner till vardagsrummet och tittade på ett avsnitt av the crown )åter igen mitt stora intresse för historia) där dom nu kommit till 70talet och Margaret Thatcher är på väg att kliva in som premiärminister. Riktigt bra serie för er som gillar historia, eller England, eller kungligheter eller alltihop i en kombination. 

Har möte på rehab i eftermiddag..nytt träningsprogram som är inriktat för impingement syndrom.
Inte märkt någon skillnad av sprutan tyvärr. 
Lite orolig för helgen när jag jobbar 2 st 12 timmars pass. 
Det är inte lätt att balansera rehabs rekommendationer med mitt jobb. Jag kan inte undvika vissa saker på arbetstid.




Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback