jul i bilder, dramatisk familj och hemvändare





Bilder från juldag och annandag jul. Jag tror alla kom med på bild. 
Juldagen var fin. Julbord, tomtebesök, paketöppning, glögg, lek med barnen,soffmys,godis och nya Jönsson ligan filmen. Lade mig trött men trött på ett bra sätt. 
Igår åkte vi till stugan en sväng och kollade hackspettsskadorna och satte ljus på gravarna. Handlade lite i Färjestaden också. 
När vi kom tillbaka var det bråk mellan min mamma och brorsan.. hann knappt kliva ur bilen förrän jag tydligen var inblandad då brorsan skrek på mig. Jag förstod ingenting. Efter dispyter mellan tidigare nämnda och mitt försök att förstå så hade brorsan packat in ungarna i bilen och dragit hem. Fick inte säga hejdå till barnen ens för att han var arg på mamma och även mig då av okänd anledning. Jag blev så ledsen över detta avslut med barnen och att han förstörde dagen på ett sånt egoistiskt och omoget sätt. Tog säkert 2 timmar att reda ut vad som hände. Jag frös och var trött så lade mig vid brasan och bara var medan de andra kollade fotboll. 
Summa summarum. Mamma var inte ärlig mot brorsan,skyllde på mig och min familj och brorsan gick i taket istället för att kolla med mig om det faktiskt var så som mamma påstod (vilket det inte var). 
Det är inte första gången någon slängs under bussen och förmodligen inte sista. Brorsan vet hur det funkar så otroligt besviken att han inte kommunicerade med mig istället för att bete som en barnrumpa.  kommunicerade via textmeddelanden på eftermiddagen och han insåg nog redan i bilen hem att jag inte var inblandad vilket jag kunde läsa i meddelanden jag fick. De kom tillbaka på kvällen en stund..fick mysa med barnen och säga hejdå ordentligt. 
Det är utrett nu och jag blev snabbt raderad ur inblandningen men ändå så förstörde detta delar av dagen. Känns så tråkigt. Tråkigaste av allt är att det händer då och då och att den som så oftast är boven i dramat inte inser det. Att gå in i den diskussionen är likvärdigt att stånga en bergvägg. En av anledningarna att jag backat ur ekvationen  mer och mer med åren.  Jag älskar min familj men de har egenskaper som gör att vara tillsammans samtidigt blir en utmaning. 

På väg hem till Stockholm.. Nathanael  är kvar med mormor och morfar. 
Bortsett från dramat igår så har julen varit fin. Både i Ursvik med Eva och i Sättra med mamma och Thomas. 

Ska bli skönt att komma hem..plana ut och bara vara. 




Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback