drömrik

Sovit ovanligt gott i natt igen.
Drömde om mörka gator som blev snårig skog.det var apor där som hoppade runt mig.  Någon gick bakom mig och berättade hur jag skulle gå. Kom fram till en mörk gång. Gick in i den. Gick länge. Kom upp för en trappa och in i ett gammalt stort äldre hus. Fantastiska detaljer. Sådana hus som jag älskar. En hall,fint möblerad. 
En stor tavla på en häst och en höstsol bakom. Hästen tittade på mig och jag på den.  Någon ropade på mig. Sen vaknade jag. 

Spännande med drömmar..
Hästen och aporna kommer säkerligen från jumanjii filmen igår. Men kan också betyda något annat. 

Jag har alltid drömt mycket och detaljrikt..
Jag skrev som yngre ofta ner mina drömmar. Har dom kvar på vinden. 
Det som är mest spännande är när man drömmer om platser eller personer som man ser i detalj men som man inte kan koppla till verkligheten och det återkommer gång på gång och ser likadana ut. Vem är dom? Var ligger platserna? Finns dom? Eller bara i huvudet? 
Spännande funderingar.

Jag är iaf nöjd att jag sover så bra just nu. Jag hoppas det håller i sig. 

Täppt i näsan,ont i halsen och tryck i bihålorna. Coronatider. Stanna hemma vid minsta förkylningssymtom. Inte kul. Men måste skydda våra gamla. I vanliga fall kanske man tagit en Alvedon och kört på. Inte nu. Skulle inte förlåta mig själv om jag gått till jobbet med symtom och smittat någon illa. 
Usch. Samma sak med de runt omkring mig i mitt privatliv. Mamma är riskgrupp men ville själv att vi skulle komma ner i jul och samma med Eva. Jag ringde ner igår till Öland men ingen mår dåligt. Hoppas det fortsätter så. 
Man ska vara försiktig i dessa tider.





Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback