hektiskt

Tillvaron är lite hektisk just nu. Speciellt på helgerna. Det är cupmatcher i St Erikscupen, det är bandyträning, playdates, plugg och veckohandling. Och så ska det man inte hunnit med i veckan hinnas med. 
Denna helg är det gårdsstädning i samfäligheten med korvlunch och fika. Sen direkt efter cupmatch. Ska även hinna tvätta husfasader samt ta hand om trädgården. Och lite plugg. 
Söndag är det bandyträning och så ska vi ta oss iväg till Britta. Har inte varit där på ett tag nu. Längtar ihjäl mig efter Lukas. Sen återbruk med trasiga prylar, röjning av uteförråd (kommer knappt in) samt plugg och cykelträning. 
 
Ja det rullar på. 
 
I morgon är jag tillfälligt utan lärobok så tänkte passa på att putsa fönster och byta gardiner men med min otur så regnar det väl. 
 
Humöret är uppe ändå trots hektiskt schema. Nathanaels humör har pendlat lite extra förpubertal som han är just nu och han har varit extra trött efter sjukgymnast, simskola, klassfest och cuppmatcher. Men denna vecka går i normalt tempo utan extra aktiviteter som var förra veckan så nu borde han hinna plana ut. 
 
Ska hämta honom tidigare idag, vara ute lite i det fina vädret. Lite läsläxa i hammocken. 
Men först powerwalk till biblioteket. 
 
TJING! 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback