Göran & jag

Här sitter jag och harvar med min cancer patient "Göran". Göran är min låtsaspatient i mitt case. 
Solen skiner ute och killarna är och spelar cupmatch (Nathanaels första) och jag sitter och skriver ner till Göran vad cancerceller är, vad jag kan erbjuda honom för behandling mot hans obotliga hjärntumör samt vad jag kan göra för att hjälpa honom att må emotionellt bättre. 
Inte jätteljusa ämnen att skriva om denna soliga lördag. Men viktiga. 
Dock är jag besviken över hur lite information det finns att få tag i på nätet om just behandling kring obotlig cancer. Botbar cancer finns det en uppsjö av. 
 
Jaja. nu är jag gnällig igen. 
 
På måndag ska jag ringa optikern och boka tid. "första kärringsyndromet" har många sagt om det där med att se dåligt men jag anser inte det då man redan som liten unge kan få glasögon så vad har det med ålder att göra? Sen självklart är många synfel åldersrelaterade men ändå? 
 
Jag tar det med ro. Varit långsynt i hela mitt liv men är nu närsynt. Har ett gammal brytningsfel också som upptäcktes när jag skaffade mina första läsglasögon som 16åring. Hursom så på måndag ska jag boka undersökning för att uppdatera mina läs och tvglasögon som är från 2008. 
Ska även boka in ett besök på mvc, har så himla ont över nedre delen av magen i perioder. 
 
ikväll ska vi grilla och hänga på altanen med lite brasa i kaminen. Uppskattat av samtliga. Marcus pratade om att bära ut tvn och se därute på tv under kvällen. 
 
Nu ska jag gräva vidare i cancerbehandlingar och fylla på kaffekoppen. 
 
Tjing
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback