slutet på ett nystan?

Äntligen efter en fruktansvärd strulig vecka så har det börjat att gå åt rätt håll.

Kurserna som jag sökte till att läsa med start idag gick ju inte som jag ville. Kom bara in på en för den andra var man tvungen att ha läst alla gemensamma kurser på vårdprogrammet för att få läsa. Ingen info någonstans om det när jag sökte så tror ni jag lackade ut big time på den killen som tog mitt samtal på VUX? haha. Han ville verkligen koppla mig vidare till en kollega det hördes lång väg.

Men men det gick inte att styra upp på annat sätt än att läsa den kursen jag kom in på och söka annat till nästa period så nu blir jag 100% klar i augusti istället för maj. Surt sa räven. Vill inte alls plugga i sommar men nu blir det så. Positiva med det är att jag har en inkomst under sommaren medan jag söker jobb iaf, alltid nåt.

Nu har jag på morgonen sökt två kurser att läsa i sommar och det blir medicinsk grundkurs och folkhälso kunskap. Har extra kollat att jag kan läsa det kurserna nu med lupp så borde inte vara några problem.

På dessa krångel har veckan varit tuff i allmänhet.

Haft krigsföring med min idiot till granngubbe som legat lågt länge med jävelskap men drog igång i början av veckan igen. Fick han på baris när han stod och sopade in gårdens grus och is in till våran tomt. Herrejävlar vad det blixtrade i skallen på mig så jag ut  med sopkvasten och skyffel i högsta hugg och sopade tillbaka allt och jag lovar jag slog rekord i hur snabbt man kan sopa. gick på som en duracell kanin, rent adrenalin jag körde på. Avslutade men sopar mani med att lasta in en stor skyffel grus in på deras tomt sen pekade jag finger och gick in. Förbannade gubbe att vara en plåga.

Sen satt jag ute på framsidan resten av eftermiddagen och läste i solen och vaktade som en vakthund. Såg hur han smög innanför sitt plank. Tur för honom att han inte kom fram, då hade jag fanimej jagat honom med kvasten.  Well nog om det. Man ska inte reta upp mig när jag redan är i ett sånt läge. Och detta var samma dag då jag fått besked från skolan så var inte på topp direkt.

Haft strul med benhinnorna i veckan också, misstänker benhinneinflammation. haft det förut och det gör skitens ont. Mindre kul.

Positivt i veckan var att jag hade min första date med min KBT psykolog i tisdags och jag gillade henne från stund ett och hon hade läst hela min journal innan jag kom vilket imponerade stort på mig för det har jag aldrig varit med om förut. Kändes bra när jag gick därifrån. Date 2 är imorgon då ska jag få veta mer om hur själva behandlingen går till, spännande.

Så låg som jag varit senaste halvåret så har jag nästan blivit folkskygg, drar mig för att gå ut och göra sånt som jag egentligen gillar och klarar knappt en grupp på 4 personer.

Men jag klarade två saker på två veckor som jag hade ångest inför, utv samtal på dagis och så blev vi hipp som happ bjudna på middag hos nathanaels bästis med familj igår. I made it och känner mig lite nöjd faktiskt. Nästa ångest moment är ett föräldramöte som extrainsatt pga förändringar som ska ske på dagis. Det är mötet är till för att tala ut hur vi känner inför dessa drastiska förändringar. Bara tanken ger mig grava ångest känslor men jag har nu 3 veckor på mig att jobba mig igenom det.


Helgen gick bra, trodde inte att det skulle gå så bra. Vi var hemma i Västerås för att gratta Kusin Ronja och lillebror. Trodde att det skulle bli kaos att bo hos mamma med bror och hans tjej (marcus kusin) och hennes barn. Men det gick smärtfritt. Men mamma hade iofs tagit oss båda två innan på vad vi skulle undvika och hon tog även min bror extra på vissa saker som han har en förmåga att lägga sig i.
Så helgen blev bra, roligt att se att mormor hade en bra helg också. Hon var sitt gamla jag för en stund. Otroligt skönt att se att det fortfarande finns sådana stunder kvar.

Nehe dags att sätta fart med dagens sista sysslor. Hunnit med rätt mkt idag ändå. Tänk vad mkt man får gjort om man bara sätter fart.

Lite kaffe vore inte helt fel, nu vet jag ju att det är fritt fram på det med...

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback