komma i form

Här hemma är det komma i form och bygga kondis som gäller.
Nej ingen bantning eller nej inte helelr några dieter eller konstigheter. Bara sunt förnuft och ett jävlar anamma räcker. Dragit ner på bröd, vilket är min passion. Jag älskar smörgåsar med många görnsaker och god ost på och jag älskar kex. Tänker inte ta bort brödet helt, bara reducera till kanske ett par smörgåsar i veckan och inte varje dag och inget vitt bröd bara grovt bröd. Jag älskar hårda bröd, sånt är väl ganska ok eller? Hårt bröd med massa tomat på, mums!

Har ju ett perfekt utformat träningsprogram framtaget men inget gummiband än så måste skaffa det för att kunna utföra hela passen. I morse tog jag en lång morgonpromenad efter att jag lämnat på dagis, superskönt.
Ikväll blir det 30 min cykel.

Imorgon ett GROTMT-pass. Jag LÄR ha träningsvärk big time efter det för har inte kört det på 2 månader nu. Puh.
VIll tillägga att jag inte satsar på beach 2012 eller har lagt ett nyårslöfte som alla andra. Detta gör jag inom min resa till att må bättre. Helt för mig själv och min egen självkänsla och välmående.

Nehe lunch dags, nudelsoppa idag. Yummie.

Vad tycker ni om Olga Rönnberg? Jag kikar på hennes blogg då och då. Hon har många bra tips för personer som mig som vill bli av med gravidkilon som satt sig fast eller bara vill bygga upp en bra grund med bra hållning och kondition.

Kolla här hos henne: http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/



Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback