Du skulle bara våga lämna mig...

And here we go again. Problem med Lukas (katten) och nu på en ny nivå. Hans tidigare problem på magen och benen är helt friskt och fint men har nu flyttat upp till halsen och hakan. Inte bra. Det är värre än någonsin och senaste 5 dagarna har även allmäntillsåndet förändrats. Det har inte varit påverkat förut så nu är jag orolig.
Han gömmer sig, sover hela dagarna (på gömd plats), äter dåligt och kommer inte till Marcus längre vilket han gjort varje dag sedan stenåldern typ. Fattar ingenting. Lukas är en normalt vaken katt som äter bra och är vaken hela dagarna och ska ha uppmärksamhet och bästa han vet är husse. Inget av det där har funnit sedan en vecka tillbaka så något är fel. Har det med halsproblemet att göra eller är det nåt annat? jag vet inte.
 
Veternären imorgon förmiddag för BIOPSI PROVER! Min underbara fina katt kan tydligen vara drabbad av cancer! Detta var något min mamma googlade om och myclket stämde in men jag tog inte så allvarligt på det för kan ju vara så mycket annat med men när sköterskan i telefonen prataade om biopsiprover och möjlig cancer så ville jag bara skrika åt henne: min katt har inte cancer, han är allergisk. Fatta!.
Det gjorde jag inte, istället tog jag tacksamt emot den snabba tiden vi fick och lade på luren med ångest och krossat hjärta. Visst det är inte säkert att Lukas har cancer men han är ändå sjuk och det knäcker mig.
Det som knäcker mig mest är att han är sjuk så klart men också att risken finns att han ska lämna oss precis som sin syster Skrubbis, alldeles för tidigt. Ska jag behöva mista två av mina <3 inom loppet av 4 månader? Är det rättvist? Och inte ens få något vettigt svar på vad det varit för fel på någon av dom? Nej jag vägrar!

Du skulle bara våga lämna mig.......


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback