sjukstuga

Hemma med lilleman och är sjuka.

Lilleman sjuknade in i Västerås i lördags kväll och jag är på väg att sjukna in nu. ¨

Lilleman har inte varit sjuk knappt något alls under senaste året så kan inte klaga, jag däremot har varit mkt sjuk under hösten. Mest småsjuk, aldrig något rejält utan smått skit som aldrig går över. Irriterande. Jag vill ju träna träna träna.

Lilleman har feber, förkyld och hosta. Natten har varit jobbig med många vakna timmar och mycket smärta hos lilleman. När han får feber så krampar hans ben vilket gör ont. Väldigt jobbigt.

Idag är vi iaf hemma. Vi ser på film (trassel, spöket Laban och rädda willy, varit ute i trädgården en stund, lekt, pusslat och läst böcker. Snart blir det ett bad och sen lite Rorry.

marcus köper med middag hem ikväll så slipper laga mat ikväll, skönt. Kan man ligga och vara sjuk och bara slappa.

Ser fram emot en lugn kväll framför tvn, blev nästan inge lugn tid alls igår i och med att vi var hemma från västerås runt 18 tiden och sen drog sjukstugan och ontet igång nästan direkt.

Hade ett mycket trevligt dygn i Västerås. Jättemysigt ute i Tillberga där vi grattade Fanny som fyllde 8 år. Ungarna lekte och hade kul och det blev gott fika. Pratade lite mer ingående med Annelie och Rasmus och Ronja också. Riktigt mysigt.

På kvällen blev det godis, lite mello och sällskapshäng. Passade på att mysa massa med min prinsessa också och prins Emil fick sin filt som jag hade sytt klart. så nu är ordningen sammanställd då de har varsin och slipper bråka.

Ikväll ska jag slänga ut lite prylar på tradera och sen sjunka ner i soffan.

Veckan ser ut att bli sjukstuga, ska ta oss iväg till bibliotektet nåndag när febern ger med sig. Skulle ha åkt till badhuset på ondsdag som sportlovsnöje men det går ju inte nu så när han piggat till sig så blir det leklandet istället.

By the way, jag klarar av min nya telefon. Är supernöjd än så länge.

TJING!


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback