where do we go from here?

Jag vet inte hur jag ska sätta ord på mina senaste dagar. Totalt kaos kanske?
Det hela bottnar i en viss släkting som efter en liten diskussion i fredags morse freakade ur som en dåre och gormade på mig hela dagen på fb chatten med den ena förolämpningen efter den andra. Personen inte bara förolämpade mig, han kränkte mig och ljög på mig också. Sjuka i hela denna historia är att denna lilla despyt handlade mellan honom och mig och det urartade till att även inkludera mamma, mormor, personens fru samt så halkade Jocke och Marcus med på ett hörn. Efter varje ämne som personen använde sig av i sitt ordkrig mot mig och som jag gick segrande ur så drog han in en ny person i det nya ämnet så tillslut hade han lyckats släpa in 5 personer till i diskussionen som jag ansåg rörde inga andra än oss två. Det var vi som hade problem med varandra men när den lilla skiten insåg att han inte kunde ta mig på nåt så böts ämnet och kaching vi ökade deltagarna i detta helt sjuka bråk. Helgen har varit omvälvande och helt absurd och alla förutom personen i fråga är lika förvirrade och tänker vad fan är det här om? Inklusive jag!

Det var längesen jag tappade vad vi en gång hade men nu är det verkligen stendött där, det finns ingen kärlek eller tillit kvar alls. Personen gick över alla gränser man kan gå i fredags och jag är arg, ledsen, frustrerad, sårad, kränkt och förvirrad. Men trots att detta blev så känns det oerhört att äntligen talat om för personen hur jag tycker och känner om saker som stört mig länge.

Det hela bärjade med i fredags att personen frågade varför jag hade en syrlig ton på fb (vilket jag inte hade) och jag svarade att nej det har jag inte alls. Då valde jag att ta upp mina känslor om en kommentar han droppade på mitt kalas för två veckor sedan då jag upplever att han kränkte och sårade mig. Det startade detta ja jag vet inte vad jag ska kalla det, släktfejd? För att personen inte kunde krypa till korset och säga " ja men gud så menade jag inte, ber å hemskt mycket om ursäkt om du tog det så". För personen menade inget kränkande med sin kommentar men han la fram den på ett sånt elakt sätt.

Ja jag säger då det..jobbigaste av allt är att detta är långt ifrån över...

Var på kalas hemma hos personen i fråga igår då dottern hans fyllde år. Jag hade ont i magen innan för jag visste inte alls hur det skulle sluta. Men det gick bra, eller bättre än vad jag väntat mig iaf. Jag valde att hålla mig så långt bort från honom som möjligt och jag höll mig till hans fru och deras ungar istället medan han höll sig till min kära sambo då som finner honom mycket underhållande och rolig...

Personen och jag då? Vi sa en enda mening till varandra på hela kalaset. Men min lilla 7åriga goding till kusin var nöjd och det är allt som räknas.

I övrigt så var helgen i Västerås trevlig. Vi åt gott, var på björnön och åkte skidor och jag var på Bäckby en sväng. Mycket nice.

Och jag hade glädjeyra över melodifestivalens resultat halva natten, vet inte hur många ggr jag ältade att Nicke Borg gick till final!! En jävla skräll och en underbar sådan!

Kikade lite på Big brother live igår, alltså jag kan inte sluta tänka på när jag ser det att det är som en cirkus. Vilka jäkla stolpskott dom slänger in. Det är skillnad på att vara stoplskott men ändå underhållande men dessa människor är sjukt tråkiga..nej usch..dokusåpor suger!

Idag blir det franska all day!




Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback