akuten och prestationsstress

I fredags vid 20 tiden när Nathanael hade sovit i 45 minuter så vaknade han och var jätteledsen och tog sig för örat. Jag kollade och det rann vätska ur höger öra. Jag ringde Marcus som var och åkte skidor och vi åkte till närakuten på astrid lindgrens sjukhus. Dom skickade vidare till vuxenakuten där det fanns öronläkare.
Där blev vi sittandes i nästan 2 timmar. Nathanael som inte hade ont längre men var trött så han var vindögd var en ängel hela tiden trots att det inte fanns vare sig barnböcker eller leksaker att roa sig med. Han underhöll sig själv och Marcus gick en runda med honom några gånger när det blev för mycket dö tid.

Sedan hoppar han upp på bänken brevid Marcus och tar en tidning och börjar bläddra iden. Medan han bläddrar sitter han och "hummar" över det han "läser" och sedan utbrister han: " den kostar 10 kronor, det var dyrt!"
Jag höll på att skratta ihjäl mig. Så himla kul. Tog en bild på dom när de sitter med sina tidningar där på akuten en fredagskväll. Lägger ut den senare då jag inte kan hitta mobil sladden nu.
Det var ingen sprucken trumhinna som vi och läkaren på Astrid trodde utan det var vaxproppar (som många ggr innan) som det hamnat badvatten bakom när han badat och inte kunde ta sig ut igen. Så nu kör vi teracortil droppar för säkert tionde gången sedan han föddes som ska mjuka upp vaxet och sedan tas ut hos doktor Olle Sjöö i vällingby som vanligt. Stackars lilleman, han har det inte lätt med sina öron. Man får vara tacksam över att han är frisk i övrigt. *peppar peppar*.

HAr sådan prestationsstess. Ska lämna in på fredag och jag ligger en hel del efter då jag varit sjuk själv. På det ska jag också planera mitt födelsedagsfika på söndag (blir ett år äldre imorgon torsdag) samt ta hand om saker i hemmet som halkat efter. Puh saker att göra hela tiden. Men hellre det än aldrig ha nåt att göra.

Fick positiv feedback på det mail som jag skrev om förra veckan. Personen blev glad över att jag tog modet till mig att äntligen reda ut saker och ting och be om ursäkt över hur jag hanterade situatonen. Personen behävde detta lika mycket som jag tydligen.

Nej nu lite kaffe, måste klä på mig också, sitter här i barabadrocken.

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback