a heart filled with love <3

Goddagens.

Solen skiner och det är en fin höstdag. Jag känner mig optimistisk för första gången på ett bra tag.
Jag vet inte direkt varför men bara har den känslan i kroppen.

Denna vecka är fullproppad med stuff to do.

Idag: Städning av HELA huset (ser för jävligt ut efter all pågående renovering och allt), höststädning av trädgården, beställning av nya textilier till sovrummen, träning en timme och så allt det vanliga dagliga som matlagning, hämtning på dagis etc..Mys! Sist men inte minst GRATIS bio via Marcus jobb, sweet. Farmor Eva ska vara barnvakt.

Imorgon: Ikea och övriga Barkarby för att handla det sista till rummen och för att bara gå och glo lite och slappna av. Men lär ju vara tokmycket folk som vanligt. Lite synd. Men men. Ska vara fint väder så ska bli skönt att gå och strosa runt. På kvällen ska Marcus åka och hämta två av lillemans födelsedagspresenter som jag fått jaga mig halvt ihjäl efter. =)

Fredag: Skrapa, slipa och pilla på väggar. Målet är att bli helt klara för målning i slutet av veckan. Vi ska åka och handla i nya Bromma center som hade invigning föra veckan. Ska bli kul att se hur det blivit där. För er som inte vet vad jag syftar på så är det gmla B&W innan bromma flygplats jag menar. På kvällen händer något roligt och något extra roligt. Det roliga är att mamma och Thomas kommer och det extra roliga är att MORMOR följer med och de stannar hela helgen! =) Min mormor har aldrig sovit över hos mig sedan jag flyttade hemifrån. Jag älskar min mormor till det oändliga och det har varit tufft senste åren med henne efter hennes stroke som var mild fysiskt men tog hårt på andra sätt. Ska bli kul att spendera tid med henne och ska bli intressant att se om man får se riktiga mormor som jag fick se senast på finlandsbåten i våras.

Lördag: Vi ska bjuda på lunch här hemma och Eva och Britta kommer, blir nog mysigt. Mormor och Britta fungerar bra ihop och pratar mycket när de ses så tanterna kommer nog ha det trevligast av alla. Vi damer ska sedan på loppisrunda som en tröst för att det inte blev nån skördefest för våran del i år på öland. Loppisrundor och nattliga äventyr på skördefesten kan inte jämföras med loppisrundor hemma men det är en liten tröst iaf.

Söndag: Blir pyssel hemma med väggarna och umgås.

Schemat kommer nog ändras något under helgen. vi tar det lite som det kommer.


Ja det var veckan på ett ungefär det. Jag känner mig peppad. Mina största morötter just nu är Nathanaels kalas senare i oktober och så kommer Mikkiz IGEN i slutet av oktober och stannar 3 dagar (två nätter, tre dagar). yyyyyyeeeeeeyyyy=)
Och så besöket i helgen av mormor och resten så klart.

Som pricken över i så firar jag och Marcus 6 år som par på lördag. Vi har ju en längre historia än så men det var den 2a oktober 2004 som vi officiellt blev tillsammans. <3

Kommentarer
Postat av: Micaela

Fullt ös hör jag =o)

Jag får gratulera dig och M, att det redan har gått 6 år är sinnessjukt..

Yes, vi ses i slutet av månaden och då tar jag med N´s present.. Önskelista tack =o)

2010-09-30 @ 16:33:53
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback