trevlig helg allihopa

Tittar in för att önska en trevlig fortsättning på helgen.

Jaghar varit sjuk hela veckan och är fortfarande inte bra men det är fullt ös ändå.
Idag har vi däremot bara storhandlat sen bara varit hemma. Mysigt. Har bakat pizza som vi för en stund sedan åt på. Hållit på och städat och röjt lite i köket nu efter maten och killarna kollar på bolibompa. Nathanael har börjat bli intresserad av det nu, förut tyckte han inte om tecknat bara vanliga barnfilmer ocn nån enstaka animerad. Men eftersom chuggington och röda lilla traktorn nu är favortier så har han börjat gila tecknat mer och mer.
Funderar på att sätta mig och titta på hitta nemo eller nån annan fantiasisk disney film nån dag med honom. Mysigt värre.
Han är en riktig pratkvarn den lilla godingen, pratar hela tiden och nya ord och meningar varje dag. Underbart att se all utveckling hända precis framför oss. Hans favorit är just nu att fråga vad klockan är eftersom klockan är väldigt intresant just nu,han är tidig för sin ålder säger alla det var jag också så det har han nog fått från mig =)
Jag kunde ju alfabetet, klockan och att räkna tidigt och läsa kunde jag göra när jag började skolan.

Imorgon ska vi till Britta och så ska vi fortsätta med renoveringen hemma. Snart är det bara målningen kvar,inte för att det är så bara men ändå.

Ikväll blir det film och kanske ett avsnitt av nya säsongen av one tree hill. Längtar så mycket efter säsong 3 av sons of anarchy. Mamma och Thomas har lånat säsong 1 och 2 och dom är fast dom med nu =) Jocke står näst på tur att låna. Jag är ganska säker på att han kommer gilla den serien han med. Själva är vi tokfasta!

By the way..Om ni får nåt konstigt sms från mig så är det för att jag har ny telefon och inte förstår mig på tangent grejset ibland. Jag har tagit över min kära lillebrors 3 månader gamla telefon tills jag hittat mig en egen som jag klarar av och jag kan den nu utan att ens läst alla manualer. Men tangentbordet finns i 3 versioner i sms loggen och det är där min kunskap spricker. Dagens teknik..gilla? ogilla?

Nej nu ska jag joina bolibompa gänget..

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback