Hej hå

Jag är mega super slut i hela kroppen och tömd på ork. Haft en mycket jobbig dag på praktiken med massa strul med leveranser och sen gick min handledare och blev sjuk mitt i allt kaos men jag löste det på egen hand och imorgon hoppas jag att leveranserna kommer som dom ska. Jag är dessutom (hör och häpna) sjuk själv så dagen har inte varit så kul. Men men.

Packningen då? Vi åker ju som bekant till Öland imorgon och jag skulle ha ägnat minst 2 timmar till packning idag. Har jag gjort det? eh..*pass*

Jag har iaf packat Nathanaels packning och Marcus har packat sin. Så det är BARA min packning kvar och hygienartiklarna. Så en bit på vägen har vi kommit. Det är inte så farligt att packa när man ska resa bara ett par dagar. Värre är när man ska vara borta minst 2 veckor och vet att man måste ha med allt och vet att man måste ha med tillräckligt mycket av allt. Sådan packning avskyr jag.

Nog om packning.

Åker som sagt imorgon. Var ju tänkt att vi skulle åka allihopa. Allihopa är alltså vi tre, Marcus mamma Eva och mamma och Thomas. Nu gick då Thomas och fick jobb på sitt gamla jobb så han måste stanna hemma och jobba så trodde då att det bara skulle bli vi tre och Eva men helt oväntat så valde mamma att följa med ändå. Hennes sug efter Öland var nog helt enkelt för stort. Och så saknar hon nog lilleman också.
Jättetråkigt att Thomas inte kan följa med,han älskar att åka dit och vi har alltid så roligt och trevligt med honom därnere men men det får bli till midsommar istället. Är jätteglad för hans skull att han fått jobbet igen.

Nu ska jag dricka färskpressad apelsinjuice och spela nya mario med Marcus. Sen blir det ett avsnitt av Gossip och sen sova. Upp kl 5 för sista dagen på praktiken innan semester. woohoooo

Btw. Fick besök av skolan idag på praktiken. Det gick bra. Här kommer sluet på konversationen:

Paula: Ja då ses vi på avslutningsträffen sen då.
Jag: Vilken avslutningsträff?
P: Den vi ska ha till avslutningen.
J:Nähä!
P:Den som vi skickade ut inbjudan om.
J:Inbjudan?
P:Vi skickade ut en inbjudan med posten för flera veckor sedan.
J: Jag har INTE fått någon inbjudan.
P: Märkligt. Vänta ska jag ringa ett samtal.

Paula ringer och pratar med nån Michaela.

P: Hon säger att hon skickat till alla.
J: Jaså,märkligt att jag inte fått nån då.
P: Hon skickar en ny till dig. Det är iaf den 28e kl 9.15.


Ja vad ska man säga. Culinar utbildning har inte många rätt inom ledningen. Skitskola!

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback