a nice weekend

Helgen har varit riktigt bra. Kanonväder igår och mamma och Thomas var här. Rensade och fixade och röjde här hemma och nu är det tokfint. Saknas bara lite mer blommor i mina urnor och stora krukor men det ska jag ordna i veckan.
Idag har vi haft kalas för Marcus. Eva och Britta kom hit också. Han fick paket och vi fikade. Jag bakade en chokladmoussetårta och mamma bakade en Sverige kaka (mormors recept). Mycket mysigt. Vi avslutade med en middag,texmexpasta.

Lilleman somnade för en timme sen mycket nöjd med helgen. Han var helt slut för hann inte ens läsa halva knattarnas drömjul (min gamla vällästa favoritbok) förrän han sov. =)

Har suttit och jagat kurs litteratur nu på nätet och det är fasiken inte billigt,en mycket dyr historia faktiskt. Har hittat ett par begagnade som jag hoppas finns kvar. Har bekantat mig med elevwebben som såg exakt likadan ut som sist jag läste på den skolan för 6 år sedan. Imorgon ska jag ta mig igenom orienteringskursen och lämna in den. Sen är det bara att sätta igång med kurserna. Jag har ju valt två ganska maffiga kurser samtidigt!

Imorgon måste jag ringa csn,maila min nuvarande skola, posta tradera paket och ringa vetrinären. Lukas har stora sår på båda bakbenen (misstänker eksem eller allergi) som han fick när han var hos Britta. han har dessutom tappat pälsen på de områden där problemen dykt upp. Han har även tappat lite päls på magen där små prickar syns. Stackaren. Lär heller inte bli en billig historia. Lär ju bli salva och tratt på huvudet.
Jag hoppas hoppas hoppas på att det inte är ett symptom på att han vantrivs hos Britta. Min fina lilla kille är en kille som tycker om när det händer saker och som älskar att titta ut på allt som rör sig. Hos Britta händer dessvärre inte mycket och finns ingenting att titta ut på så hennes hem är tyvärr inte rätta platsen för honom. Skrubben däremot som älskar uppmärksamhet (det gör iofs Lukas också) och lugn och ro älskar att vara hemma hos Britta där hon städigt får uppmärksamhet när hon vill och har massa gosiga lugna ställen att jäsa på.
Tänk vad olika dom är de små liven. Hursomhelst så hoppas jag att vetrinären kan ta emot oss så snart som möjligt. Det verkar som eksem ändå så är troligen inte pga vantrivsel.

Nej nu ska jag äta lite vattenmelon som jag köpt för 4 kr kilot och titta på sista avsnitten av säsong 3 gossip girl.
Btw..Blake Lively är ju skitsnygg och bara älskar hennes outfits i serien.

TJING!



Skrubbis och Lukas<3

Lukas<3

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback