the weekend

Vi är hemma idag hela familjen. Nathanael har åkt på ögoninfektion av den värre sorten och båda ögonen är riktigt utsatta. Tålig som han är så är han glad som en lärka ändå. Eftersom vi smittar trots att vi inte fått det så stannade vi hemma idag för att inte föra det vidare. Specieltt känsligt för mig som håller på med livsmedel under dagarna.

Hade en helt fantastisk helg. Mamma och Thomas var här från lörd till sönd.
Dom följde med till Britta i lördags och åt och på eftermiddagen åkte jag med mamma,Thomas och Nathanael för att köpa nya allväderstövlar till honom. Vi kom hem med allväderstövlar också men också nya gymnastikskor och nya galonvantar. På kvällen åt vi tacos och spelade alfapet (Uno stid högst på önskelistan men mamma glömde den hemma) och Marcus vann. Had einte spelat alfapet på säkert 15 år. Var skitkul.
Igår var vi på aquaria på djurgården och tittade på fiskar av alla dess slag och hajar. Intressantast var de upplysta hajäggen där man kunde se hajfostren simma inuti äggen. Jätte häftigt. Det är mysigt på aquaria men synd att det jämt är så mycket folk. Den höga ljudnivån därinne ger inte det lugn man hade önskat. Jag gillar regnskogsdelen bäst där är det uppbyggt en djungel med riktiga djungelväxter,djungelfiskar,hängbroar och vattenfall. De har även bytt in ljud och ljus som passar regnskogen med droppande vatten,fågel läten och åskdunder. Så mysigt.
Nathanael var mycket nöjd med både aquaria och resten av helgen med. Att busa med "atta" (morfar) är ju det bästa som finns tycker han.
Vi avslutade med att äta kinamat igår,mycket uppskattat av alla.

Igår kväll var jag sjukt söndags seg så det blev läsa skvaller i soffan som jag fått av mamma och sen se film som var dålig. Up in the air hette den och jag gillade den inte.

Killarna är i Solna för dom skulle till AIK shopen. De lär dyka upp snart. Då blir det lunch sen ska vi promenera iväg till Spånga by och hälsa på djuren. VInterperioden är roligast där för då har de lånat in lite mera djur.
Skönt promenad väder idag,ska bli skönt att komma ut lite.

Nu kom killarna. LUNCH!

TJING!

Kommentarer
Postat av: Angelica

:D Tack..tåget är köpt på panduro hobby!

2010-03-23 @ 08:15:32
URL: http://Http://angiethehappiest.blogg.se

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback