stormy mind

Det är lite stressigt och rörigt och upp och ner just nu men står ändå stadigt med fötterna på jorden. Hade det varit för 6-7 år sen så hade hela jag varit upp och ner. Jag är en kontrollmänniska med behov av att ha allt under kontroll och i perfekt skick. Men med pågående renovering hemma så går inte det.
Väggen är uppe nu iaf,ÄNTLIGEN! Dock så blir spackling och målning/tapetsering inte av förräb efter semestern. Avskyr att åka hemifrån när sker och ting inte är i topp skick.
Men men.
Håller på med balkongräcket också. De som bodde här innan var riktiga idioter som har målat helt galet. Det har varit sånt krångel hit och dit. Ska försöka hinna fixa så mkt som möjligt med räcket innan vi åker.
ÄR mitt uppe i mina distansstudier också plus att Nathanael varit hemma 2 veckor pga kopporna. Men på måndag kan han gå till dagis igen. Så imorgon och på måndag blir det tokplugg och sen tisdag och onsdag packning och städning. Åker till älskade Öland på torsdag och stannar en månad. Blir sjukt stressad överpackningen. Tänk om man glömmer nåt viktigt hemma,nåt som inte bara är att köpa en ny därnere? Tänk om tänk om tänk om..Men det blir nog bra..Bara hönsiga jag som ska oja mig innan jämt.
Marcus kusiner Henrik och Patrik ska med ner och fira midsommar. Väldigt roligt. Hade varit kul att få träffa Tom och Hannah också men det får bli en annan gång. Mamma och Thomas ska med ner till midsommar också och Eva så klart. Sen blir vi själva i 2 veckor därnere innan Eva kommer ner igen. Eller ja själva och själva. I ett par dagar blir vi själva sen kommer Cassi och´Flisan över så ungarna kan leka och de stannar 8-9 dar.

Mamma och Thomas är på Öland nu och har varit i en vecka. De har jobbat och slitit och gjort tokfint därnere i trädgården. De har haft kanonväder nästan hela veckan. Imorgon åker de hem eftersom Thomas ska jobba nästa vecka. Lite surt att åka hem för att åka tillbaka på torsdag men men måste man jobba så måste man.

Lukas är inte bra än med sina eksem. Måste raka honom ikväll eftersom pälsen vuxit ut en bit där veterinären rakat. Har slutat med salvan som veterinären gav och börjat med en salva som vi använt på nathanael när han varit röd på rumpan. OCh det blev bättre av det faktiskt. Konstigt nog.

Nu ska jag renskriva mina klara uppgifter på inlämning nummer 2. Sen ska vi träna med wii fitt plus. Egentligen är jag så trött så jag bara vill duna in men det är bara att bita ihop och köra på..

TJING!!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback