Hello sunshine

Solen lyser och termometern visar 32 grader. Inte klokt. Solen är verkligen stark.
Jag har varit hemma idag. vaknade med en ryggvärk utan dess like och ont i halsen. Halsontet är borta nu men ryggvärken är kvar. Lindrade den lite med vetekudde och övningar dock.
Har sått gräsmatta hela förmiddagen så har fått färg på både armar och ansikte. Riktigt skönt ute.
Igår kväll var jag ute i 1½ timme och grävde upp kullen där jag planterade perenna växter. Börjar bli fint nu. Har även plockat upp alla lövhögar och klippt ner allt dött från förra säsongen. Jag älskar att pilla ute. Rena terapin för mig. Har massor av idéer för nästa vår. Har planerat fullt ut hur jag ska göra om därute. I år är fokus på att måla om balkongräcket som löper längs hela husgaveln och måla om insidan av verandan. Ska även göra ett gammalt bord som jag älskar nytt igen.

Helgen var jättemysig. Var i Västerås fre-sönd. Träffade bland annat Mikkiz en stund,firade Thomas födelsedag och var på Rasmus 16 årskalas i Tillberga. Hann även med tacokväll med familjen och mormor. Och poker och Uno =) Riktigt nice helg.

Nu i helgen ska vi vara hemma bara. Eller nja ska ju till Britta också. Funderar på att hitta på nåt mysigt ute om det är bra väder. Picknick kanske?. På söndag åker jag ju till västerås. Ska baka två tårtor som mamma och mormor har fått en beställnig på och sen så ska jag ha quality time med Mikkiz hemma hos henne hela kvällen. Sjuuuukt nice. Och på måndag blir det kryssning över dagen som jag redan berättat om. Woohooa.Hoppas på bra väder så man kan sitta och titta på havet från däck. Ska INTE köpa godis till mig själv i taxfreen men däremot tänker jag investera i en parfym. Och nåt till Nathanael och Marcus så klart.

Nu ska jag hämta guldklimpen.

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback