hello hey

Hey.
Varit lite bloggtorka senaste tiden. ITne haft tid att sätta mig ner och skriva och när jag haft lite tid så har jag inte orkat för att jag varit så trött. Tänkte titta in lite snabbt nu och säga hej iaf.
VIll säga att jag är stolt över mig själv och mina prestationer i skolan. Det har gått riktigt bra faktiskt. Livsmedelshygienen gick ju kanon efter mkt slit med t.ex den där pärmen som jag skrivit om förut. Nu har jag gjort både det stora praktiska provet och det teoretiska i konditorikursen. Praktiska skedde förra måndagen och gick bra till 85% skulle jag säga. Teoretiska skrev jag idag under tre timmar på förmiddaegn och det gick riktigt riktigt bra. Jag är jättenöjd med mina reslutat och hoppas att praktiken kommer löpa på lika bra när den drar igång i slutet av oktober. PÅ måndag drar vi igång med bageri kursen i bageriet och det ska bli kul. Det är nog en rejäl skillnad från det vi gjort hittills.

Nog om det.

I övermorgon fyller våran guldklimp 2 år! 2år,helt galet! For runt i lördags och handlade presenter i 7 timmar. Tog sin lilla tid innan man bestämt sig och så var det mkt folk på det. Jag avslyr leksaks affärer på helger. Massa dryga småglin överallt som gapar och skriker. NEj fy..

På söndag är det kalas för lilleman vilket ska bli trevligt. HEla min släkt kommer,Eva,Britta,Henke och eventuelt Putte kommer från Marcus sida. OCh så har vi bjudit Fia (granne på öland) eftersom vi har nära kontakt med henne och hon ofta är här. Det blir fullt hus. Mamma och Thomas kommer på fredaggen redan för att hjälpa till med Nathanael och förberedelser till kalaset. Jag ska baka hela lördagen bland annat så helgen kommer vara full med saker att göra.

Imorgon är jag ledig och ska ta tag i lite saler här hemma som legat på is medan heltiska tider rådit.

PÅ torsdag ska lilleman till frisören och klippa sig. Han ska ta dagiskort på måndag om en vecka så måste ju vara snygg i håret.
Nu ska jag sätta igång med tvätt och annat sysslogöra innan det är dags att knata ner till dagis.

Btw..var på odenplan idag för att leta rätt på butiken lagamati. Påminde om Mikkiz så mycket att gå där,om svunna tider med rock och skratt =) Köpte mig en anslags ring och mazarinformar. Nu saknas bara min bakmaskin och en termometer så är det bara att tuta och köra..

TJING!

Kommentarer
Postat av: Micaela

Med dig i köket så kommer N får det bästa av det bästa ;o)



Fan va coolt, Odenplan.. -längtar tillbaka-

Det var tider det!

2009-10-12 @ 14:48:48
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback