34an..gamla tider

Lyssnade på nån allsängsplatta nyss på spotify och låten 34an dök plöstligt upp. Guuuuud vad nostalgisk jag blev.Den låten påminner mig väldigt mycket om min tid i Färgelanda. Speciellt alla hjärtansdags festen som skolan anordnade som skulle bli en alkofri tillställning och den som var fullast det var rektorn. Ja det var underbart det.
ÄR fortfarande efter 7 år stolt över mig själv att jag tog klivet och flyttade ifrån allt som var tryggt för mig för att pröva att flyga med egna vingar. Jag växte enormt under den perioden i mitt liv och kul hade jag. Sen hände det en del skit också men det roliga överväger med hästlängder!!=)
Många som varit i Färgelanda och läser det här kommer nu undra hur jag tänker men jag saknar faktiskt "byjen" (byn)..den fattas mig. Trivdes så bra där,så vackert och fridfullt.

Vill även skänka Tärna några gyllene ord också. Hade otroligt roligt där med. ÄR glad att jag fick uppleva den perioden med Mikkiz i min närhet. Minnen för livet. Jag växte där med men mest i Färgelanda.
ÄR så glad att Jocke nu trivs på samma plats som jag (Tärna) och glad över att se hur mycket han har växt och mognat sedan han börjat där. Det glädjer mig. Han har ju liksom jag lidit genom skolåren med skoltrötthet,inte fått den hjälp han behövt och blivit utsatt för intrig efter intrig. Våra skolår är väldigt lika och därför är jag så glad att han nu äntligen tycker skolan är rolig och att han liksom jag hittade "hem" tillslut.

Massa guldtankar till Färgelanda och Tärna..golden memories forever..

Färgelanda: skolan och internat huset jag bodde i..




Tärna skolbyggnaden framifrån..


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback