weekend

Hellu
Tagit "ledigt" idag för att istället plugga. ÄR lugnt på praktiken på fredagar vilket innebär inte¨så mycket att göra så då är jag hellre hemma idag och arbetar med kompendiet som min otroligt snälla lärare satt ihop åt mig.
Hela underbar lärare vi har,ska tillomed få extra lektion på måndag i det jag missat. Obetald övertid för honom dessutom. Han brinner för sitt yrke och det märks.
Jag är enormt tacksam.

I eftermiddag åker vi till V-ås. Men stannar bara tills imorgon då vi inte har någon kattvakt från o med imorgon kväll. Missar Suzans middag vilket är trist,känner att jag har ju energin att gå på den nu. Men pengarna måste gå till julklappar och annat så kan inte ta tåget hem ensam på söndag heller sen måste jag plugga hela söndagen så måste iaf hem.
Hopaps att de får trevligt ändå.

Adventspyntade igår och idag ska julgardinerna upp också innan vi åker. Resten av det juliga åker upp 21 december. Förutom min Lucia docka som ska fram till Lucia.
Älskar att adventspynta,helt underbart mysigt det blir. Åker det upp nån stake hos dig Mikkiz?:)

Måste packa också. Blir mycket packning trots att man bara ska vara borta ett dygn. Blir så med miniatyrer. =)

Nej nu ska jag läsa kompendiet och sen stryka gardiner..det måste vara den tråkigaste hushållssysslan,stryka.

Ja just ja,mamma och Thomas vet inte att vi kommer,en överasskning som jag tror blir uppskattad. Blir kul att se minen på dom. Höll dock på att göra bort mig i luren igår då jag nästan sa att vi ringer innan vi åker.
=)

TJING!

Kommentarer
Postat av: Micaela

Jadå, någon ljusstake kommer det nog att bli.. =)

2009-12-02 @ 12:55:33
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback