sick all over again.

Hej hopp.
LÅngt uppehåll,haft mycket att göra.
Praktiserade ons-fre vilket tog halvt livet av mig. Vilket stress jobb. Jag var så uppe i varv när jag kom hem så att det tog timmar innan jag kunde varva ner. Och när jag väl kom ner i varv så krashade jag och somnade i soffan varje kväll. Inte så trevligt kanske men jag var helt död. Och träningsvärk hade jag också. En av killarna som jag är med därborta berättade att han tappat 35 kilo sedan han började där för 1 år sedan,låter lovande.

Hade mamma och Thomas här från lördag till söndag. Dom hade inte träffat Nathanael sedan kalaset så de tyckte att det var på tiden. Har ju inte blivit av att ses pga min svininfluensa bland annat. Var skönt att ha dom här.

Idag har jag missat skolan igen för att GUESS WHAT? Jag fick magsjuka igår=( Oturen verkar aldrig gå över!
Började känna mig trött och apatisk vid 15 tiden och började må illa vid 17 tiden. En timme senare var jag helt sänkt i magsjuka. Jätteroligt eller inte.

Idag har jag legat i sängen hela dagen och Marcus har också varit hemma för att han är förkyld och har ont i munnen. Typ 3e gången han är sjuk sedan vi lärde känna varandra för 6 år sedan.

Nathanael har dubbelsidig öroninflammation igen men han äter antibiotika och mår bra så han har gått på dagis idag. Han var ju hemma och var sjuk hela förra veckan så det var verkligen poppis att gå på dagis. Han kom hem sprallig och lycklig.

Imorgon är jag ledig och ska vila så mycket det går. Vill kunna gå till praktken på onsdag.

Nog om det..

Är sörjande nu. Sörjer intervjun jag läste i aftonbladet med Nicke Borg om att Byb ska lägga av på obestämd tid. Är dock lite nyfiken på vad Nicke ska göra för solo projekt. Kan bli hett.

Nej nu ska jag umgås med familjen,snart dags att natta lilleman sen blir det vila i soffan hela kvällen och se film och californication. Bara ÄLSKAR den serien. Bästa serien någonsin. Nr 2 är two and a half men..också sååååå bra.

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback