I am free

Jag har härmed gjort min sista skoluppgift för denna termin. JAG ÄR FRI! Känslan har inte träffat mig än men den kommer var så säker. Jag längtar så till semestern. Jag lämgtar till Öland och jag längtar till Västerås.
Jag har inte varit io Västerås på ett bra tag nu och det känns i hela kroppen. Jag vill absolut inte bo där men jag vill heller inte låta det försvinna helt. Jag kommer alltid att älska Västerås och jag kommer alltid att hata det..Det är en mixmax av känslor..Egentligen hatar jag inte stan utan egentligen folket,att aldrig vara anonym och alla minnen som sitter fast i husväggar,asfalten och gräsmattorna. Alla känner alla och känns man inte igen som sig själv så känns man igen som "Norlings syrra". Och kliver man på en buss eler tar två steg på stan så ser man minst två som man känner igen..
Jag gillar det inte..

Men på Lördag ska jag "hem" för att gå på vårmarknaden på rocklunda och för att hänga med familjen och andra..längtar efter Emil och Elsa också så mycket.  Och Mikkiz..fina Mikkz..Inte setts på snart 3 månader..Skandal!

NEj nu måste jag slita mig för magen skriker efter frukost..

Derby ikväll..AIK-Hammarby. Jag tror på vinst..


 lillebror och Emil

hi hi halslösa Elsa.

Kommentarer
Postat av: Micaela

Saknar dig med din fis ;o)

2009-05-28 @ 15:24:13
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback