From africa to Lennon

suttit och knåpat med min redovisningstext om boken "Afrikanen" som vi läst i svenskan. Detta är min sista uppgift jag skriver för denna lärare så jag vill att den ska bli extra bra. Jag vill hålla den kort men innehållsrik. Har lyckats rätt bra med det tycker jag men än är den inte helt klar. Ska skriva klart det sista imorgon förmiddag. Deadline är kl 11.
Boken var inte speciellt bra fakiskt men ändå fick jag en enorm inlevelse och såg det beskrivna Afrika framför mig. Det är främst Kamerun och Nigeria som nämns i boken och lite av Ghana. Hade en kompis förut som var från Ghana,tänkte på henne när jag läste boken.

Apprpå böcker så läser jag nu boken "jävla John". Boken handlar då förstås om John Lennon och är skriven av en svenska. Jag älskade boken från start och har snart läst ut den. Boken är inte verklighetsbaserad sägs det men jag tor ändå att mycket stämmer in med verkligeheten och att det faktiskt har hänt. För så där detaljrik som boken är så känns det som att författaren var väl insyltad med "Beatlarna" på det poppiga 60 talet. Rolling stones och Bob Dylan är också några som nämns i boken.
Boken är inte lika bra som boken "John" som jag läste på Öland i somras som hans exfru Cynthia Lennon skrivit men den är strax därunder och svävar.
Jag fick en enorm Lennon mania efter att ha läst Cynthias bok och köpta tillomed en Beatles platta. Tycker 60 talet bjöd på riktigt bra musik.

Det jag inte riktigt förstår är hur man kan på ett par år ändras så drastiskt bara..

den här bilden påminner mig mest om en galen sektledare än en pop/rock stjärna.
Men begåvad det var han..

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback