Efter regn kommer solsken

Har som vanligt inte haft tid att blogga senaste dagarna. Varit fullt upp med det ena och det andra.
Hade en alldeles förträfflig Valborgs helg. Valborgsmässoafton spenderade vi hemma. Skulle gått iväg till brasan och tivolit men Nathanael var så trött efter vårstädning och korvgrillning på dagis så vi struntade i det. Stannade hemma och mös i trädågården istället och tittade sen på film.

1a Maj hade vi en förträfflig dag på Skansen. Sommarväder och inte ett moln på himlen . Nathanael somnade på promenaden  över till djurgården  så han sov första halvtimmen på skansen. Åkte bergbanan upp till Skansen,vilken utsikt! Tog bilder som kommer med nästa inlägg för jag har inte hunnit föra över till datorn än.
Strosade runt lite lätt medan Nathanael sov. tittade på älgar,vargar och svin. Var äckligt mycket folk på skansen. Blev nästan lite jobbigt ett tag. Som jag skrev i föregående inlägg så var det väldigt länge sedan jag var på skansen så jag hade hela glömt hur stort det var och hur långa promenad stråk det var. Fy sjutton vad vi gick.
Nathanael vaknade till liv efter ca 40 min med en lyrisk min. Han visste inte åt vilket håll han skulle titta först. Människor överallt och djur,vilken lycka.
Största lyckan för dagen var dock varken djur eller människor utan allt VATTEN. Ungen älskar vattenfall,forsar,bäckar,vattepölar och sjöar. Det har han ärvt från mig för jag skrek DICKA DICKA (dricka dricka)  varje gång jag såg vatten när jag var liten. Björnarna hade ett stort vattenfall som vi aldrig höll på att få iväg honom ifrån. Han skrek "titta där" säkert hundra gånger medan ví stod där helt överlycklig. Knäppis unge.
Sälarna var poppis också. Det var jättekul med deras vatten med och att dom plötsligt "ploppade" upp ovanför vattenytan.
Ja det var en lyckad dag i värmen. Synd att det var så mycket folk bara och att matutbudet var så dåligt. Fick köa i 45 min för hamburgare som dessutom inte smakade bra. Men men..Kanske blir bättre i sommar när det kommit igång mer för säsongen.
Bilder från dagen kommer sen..
En liten till miss var djurgårdsfärjan. Efter att ha väntat i en timme på båten till Nybroplan så tröttnade vi oc h åkte till slussen istället och tog tunnelbanan därifrån till t-centralen och sen pendeltåget hem.
Nathanael åkte båt för första gången..med hans vattenlycka så behöver jag nog inte gå in närmare på hans reaktion över det..
Vi valde att ställa bilen hemma och åka komunalt för parkeringsavgifterna på djurgården är rena rånet..typ 100:- timmen nästan..Men det var mysigt att åka kommunalt hela familjen..
Var skapligt trötta efter den dagen..Jag slocknade kl 21 helt död efter att dessutom gjort tacos till middag när vi kom hem..Phu..

Lördagen spenderade vi hemma i solen. Hade inget inplanerat vilket var mycket skönt. Lämnade Nathanael hos Eva i två timmar så tog vi en sväng ut till Barkarby. Handlade lite böcker i outlet byn och käkade mjukglass. Skönt att strosa i solen bara..Avslutade dagen med att grilla lite kyckling och göra klyftpotits.Jättegott. Sen blev det Robinson i soffan och film.

Igår åt vi hos Britta. Hon hade varit sjuk så var ovisst om vi skulle till henne men hon är ju envisast i världen så det blev så iaf. Blev lvar till 14.30. Åkte och titttade p åen jättefin våning som är till salu som Eva är sugen att buda på. Jätteläcker och fin med öppen spis och mysiga detaljer.  Får se om hon slår till..
Kvällen gick åt till att plugga och titta på one tree hill och det roliga programmet wipeout. Tycker det är riktigt roligt och jag skulle gärna prova på dom hinderbanorna som är med i programmet. Älskar utmaningar =)

Idag har jag pluggat pluggat och pluggat. Är sista veckan med svenska B och religionen nu så det är mycket nu denna vecka. Sen har jag bara två veckor kvar av naturkunskapen sen är det äntigen lov.=)
Sista lektionerna på torsdags,känns mycket vemodigt=(

Nu ska jag hämta min gullgroda på dagis..

Tjing!

Kommentarer
Postat av: hannah

Tack vad snäll du är gumman :)



Innan sista maj blir det men allt beror på min lägenhet. Har en visning på torsdag och en på söndag så det är bara att hålla tummarna :)



Hoppas allt är bra med er, vore kul att ses innan vi flyttar. Många kramar!

2009-05-05 @ 13:30:33
URL: http://kraeksjuk.blogg.se/
Postat av: Micaela

ang. att du inte ser hela texten; det beror antagligen på att vi har olika skärmupplösningar/storlekar på¨våra skärmar..

2009-05-05 @ 15:56:42
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback