here we go again part 44

Ja då är jag hemma igen då med sjuk lilleman. alltså dagis måste verkligen krylla av baciller så sjuk som stackaren varit sedan han började där. *suck*
Jag känner mig pluggstressad så in i..ska ha skrivit vittnestvångs debatten tills på torsdag och jag har inte börjatr på den än. IMorgon har jag dessutom upprop på min tredje kurs..men jag har bestämt att jag ska inte stressa upp mig utan ta detta med naturlighet. Det är fullt naturligt att ens barn blir sjuka och fullt naturligt att bli stressad av allt man skulle ha gjort under den tiden som dom är hemma och är sjuka.
Imorgon ska Marcus vabba halvdag så att jag kan gå på mitt upprop. Och ikväll kommer Britta hit och passar lilleman så att jag kan åka och fullfölja mina rutiner på gymet. Marcus kommer 40 minuter senare så är ingen lång stund direkt.
Hon var så söt igår när jag ringde och frågade,jag hann inte ens ställa klart frågan förrän hon hade svarat ja..=)
Så det går att fullfölja planerna om man bara tar det lugnt och planerar om istället för att stressa upp sig.

Jag och Eva var och köpte schabloner till Öland i söndags. Ska måla om badrumsdörren och sedan måla schabloner över. Vi letade efter fina scahbloner till stora sovrummet också men hittade inga passande. Ska iväg i april och titta på tapeter till stora sovrummet. Tapterna hade släppt där vilket inte var så bra tydligen pga fukt under vintertid..Kommer bli fint när det är klart I believe =)

Jag längtar verkligen till mitt pass på gymet i eftermiddag...jag är så jäkla peppad!!

Nu ska jag fortsätta att storstäda..
Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback