God morgon

Är dunder trött idag. Eller har varit dunder trött hela förra veckan. Nathanael har sovit hyfsat så det beror inte på honom utan mer på att jag drömt ganska mycket och intensivt hela veckan och helgen. drömmer jag mycket på nätterna så känner jag mig helt slut när jag vaknar. Skitjobbigt för finns ju inte så mycket att göra åt det direkt.

Haft en jättebra helg ändå. Var på långpromenad med Nathanael i fredags efter dagis. Gick till Tensta och hämtade ut ett paket och sedan stannade vi på 4H gården som ligger vid min skola. Där har dom hästar,grisar,får,getter,kaniner,höns och kor. Fåren och getterna hade fått bebisar,såååå gulligt. Nathanael fastnade vid hästarna,han blev alldeles lyrisk när han fick klappa och tyckte att det var skitkul när ena hästen frustade honom rakt i ansiktet.
Hela promenaden tog 3 timmar eftersom en viss liten man skulle gå själv hela vägen.

På kvällen var jag på hockey med Marcus och Tom. Var roligt att träffa Tom,hade inte setts sedan på Öland i somras.
AIK mötte Västerås som vann,det var sura miner i bilen hem sen och en massa gnäll på bönder.
Inte för att jag hejade på Västerås men jag säger då det,underskatta aldrig bönder!

I lördags var vi hos Britta och åt. Henke fyllde år så Marcus morbror var där och Hannah och hennes mamma och Tom och Henke. Åt mat och fikade.
Kvällen spenderade vi hemma med Fia hos oss. Tittade på melodifestivalen,åt pizza och godis. Hade inte ätit pizza på hur länge som helst. Hejade på Sarah Dawn Finer men det gick ju inte som jag ville. Visst så ogillar jag inte helt Malena Ehrnmans låt men det var inte en låt som jag ville skicka till Moskva. Men jag tror att hon kommer klara sig bättre där än vad Caroline Af Ugglas skulle ha gjort. Jag gillar verkligen Ugglas och hennes låt men inte i sådana sammanhang.
Nej Sarah hade kommit långt i Moskva det är jag övertygad om.

I går var vi i Västerås och firade Jocke och Ronja som fyllde år. Ronja blev 12 i onsdags och Jocke 19 igår.
Fikade och umgicks med släkten hemma hos mormor.
Ungarna lekte och stämningen var på topp. Var tuvngen att åka tidigt hem igen eftersom Marcus skulle till Södertälje med Tom och Henke och titta på hockey.
Spenderade halva ettermiddagen och kvällen hemma med min guldklimp. Det var mysigt. Tittade på wipeout när han somnat. Det är ju riktigt kul,en rolig program ide´. Jag som gillar äventyr skulle lätt vilja göra dom hinderbanorna men kanske inte i tv dock =)

Bjuder på lite bilder från igår..



Tjing!

Kommentarer
Postat av: Micaela

Om du nu menar att Västeråsare är bönder så ska du ha lite stryk.. =)=)

2009-03-16 @ 12:59:13
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback