coffee monster is eating Jeeves

Har haft två super dagar i skolan.
Hade uppop på min nya kurs igår. JUST IGÅR väljer min son att ta en redig sovmorgon så hela familjen försover sig rejält.
50 minuter försenad rusar jag genom korridorerna i skolan och svär över att jag inte hittar vilken sal jag ska till. 55 minuter försenad och med ett påklistrat lugn dimper jag ner på min stol i ett ganska fullt klassrum.
Där introduceras astronomi på tavlan och jag hajar absolut ingenting av vad läraren säger. Ingen annan heller verkar det som eftersom alla ser ut som frågetecken.
Läraren var en man i 50 årsåldern. En flummig gubbe som påminde mig väldigt mycket om min biologilärare på högstadiet på viksängskolan vilket inte direkt fick mig att jubla. När jag insett att naturkunskap A mest består av fysik och miljökunskap så tog tankarna mig till mina fysik lektioner även dom på högstadiet. Fysik på viksängskolan var inte min grej och läraren var en mardöm. Fy jag tvingade mig själv att tänka på något annat.
Jag satt i 1½ timme och försökte fatta vad gubben sa sen slutade vi. Sweet,tänkte jag. Bara 2½ timmes lektion,det borde jag ju överleva varje onsdag i 8 veckor. Men NEJDÅ! Mina lyriska tankar om 2½ timmar krossades när jag fick vet att det var 4 TIMMAR ordinarie onsdagar. Man kan ju inte göra annat än att acceptera och gilla läget..
Fick höra skvaller idag att läraren gör lätta prov och sätter höga slutpoäng så det är ju alltid en morot iaf=)

Idag bestämde sig min son att ta sovmorgon igen (måste vara förkylningen) så vi sov till kvart över 8. Jag börjar kl 9.
Det blev stress äta frulle och stress fixa sig i badrummet och iväg. MItt puckade jag bestämde mig för att inte komma till skolan och se ut som "the socker mom of the year" som jag hittilss gjort så jag tar på mig mina nya jeans,skjorta och stilettstövlar och beger mig mot plugget. Kan säga att mitt klädval och framför allt skoval inte var det bästa en stressig dag som denna.
Väl framme klapprar jag fram på mina metall klackar över korridorgolvet.
Precis innan jag äntrar in i mitt klassrum så hör jag A säga: "nu kommer Jhenny".
Jag kliver in och flinar.
Jag: "hur sjutton visste du det?"
A: "Du är den enda i hela skolan som springer fram i korridorerna,ingen annan har bråttom till lektion här"
J: "Jag har inte bråttom till lektion,jag har bara bråttom av naturen"
A: "Ha ha stressade stackare"
J: " Det ska gå undan"

Där står jag kvar i dörren och har denna konversation med A. Vad jag inser sen är att hela lektionen stannat av för att jag står just där i dörren och pratar med A på andra sidan rummet..
Men min lärare gillar mig så hon log och sa välkommen..=)

Resten av dagen flöt på normalt förutom att jag fick säkert 10 kommentarer om min klädsel. Positiva kommentarer dock.
Jag är bekväm och brukar antingen ha jeans och mina AIK gympadojjor eller jeans och mina ankelstövlar så folk är inte vana att se mig i plugget med nya jeans,stilettos och skjorta,ha ha=)

Under matrasten förvandlades jag till the coffee monster utan dess like,jag rände fram och tillbaka i korridorerna som en galning och min mun gick i ett,jag kunde inte sluta prata. Mikkiz blev lite rädd för mig tror jag med mina sms som jag skickade =)

Ett litet missöde på religionen gjorde dessutom att jag fick världens fnissattack mitt i lektionen.Vi tvingades att berätta vad vi hade så kul åt inför alla dessutom..men det var kul=)

Nationella provet på onsdag..oooufffh!!!

Tjing!


Kommentarer
Postat av: Micaela

-Och där startades Micaelas "kan inte sluta skratta"-

2009-03-26 @ 22:44:18
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback