when everything just stop

Är helt slut egentligen men så uppe i varv så lär få svårt att somna ikväll. Har packat hela kvällen och är ändå inte klar.
Ska fortsätta imorgon eftersom vi inte åker förrän kl 15 till Västerås och sen vidare till Örebro för AIK match och sen tillbaka till västerås för att sen åka ner till Öland..svängigt? En aning.
Varit hos Britta och lämnar katterna idag också. Det gick bra som vanligt. Lukas blev lite ledsen så som han brukar bli medan Skrubben direkt knatade till sin favvoplats under överkastet i sängen.
Åkte sedan till stinsen för att köpa skor till Nathanael men det var så sjukt urplockat så vi hittade ingenting så blir att kolla runt i Kalmar och på Öland istället. Jag däremot köpte mig två par snygga skor och på rea dessutom=)

Nathanaels sista dag på dagis igår var halv snyftig men jag klarade mig utan ett breakdown men jag var fylld av känslor när jag för sista gången stängde grinden som förälder till ett barn på norrgårdens förskola.

Lilleman var hos frissan igår och klippte sig,blev jättefint och han blev så stor direkt. Tänk vad håret gör mycket på en människa. Skönt för honom att bli av med sitt tjocka hår nu när det är så varmt,han har varit så svettig stackaren.

Nu ska jag glo på två avsnitt av 2½ men för att varva ner en aning sen försöka sova. Har en låååååång dag/natt framför oss imorgon.

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback