18e juli

Hej hopp
Ett snabbt litet inlägg nu innan vi ska iväg.
Ska till Halltorp och kika efter möbler till altanen. Sne ikväll ska vi på hamnfestivalen i Borgholm. kan bli en nice dag.
Dagen ig¨r var händelserik. Började dagen med besök på vårdcentralen i Borgholm.Jag hade fått urinvägsinfektion under kvällen så hela natten var en plåga. Blev en pencillin sväng och alvedon. Jag och Marcus tog en runda i Borgholm efter läkaren. Solen lös och
det var så vackert. Borgholm är väldig vacker och speciellt när det är varmt och soligt.
Handlade på ICA och sen hem till huset igen. Softade lite och lät medicinen verka. Plöjde igenom aftonbladet och kvällsposten och en se och hör. Nice.
Stack in till Borgholm igen men denna gången allihopa. Vi delade på oss så mamma och Thomas gick tillsammans i stan och vi andra stack till en möbelaffär i utkanten av Borgholm. Möttes sen upp i stan igen för att äta glas p åvårat favvo ställe. Mamma och Eva ville gå mer i affärer så vi andra stack ner till stranden bakom strand hotel. Där var det after beach och nice badväder. Vi klädde av Nathanael naken och lät honom bada. Det var en succe så vi slängde in honom i bilen och stack hem och hämtade badkläder och sen vidare ner till lagunen,vårat ställe. Våran strand.
Eva och mamma var kvar i Borgholm. Marcus,Thomas,kottis och jag badade allihopa.Det var äckligt skönt i vattnet. 22 grader eller mer. Svalkade knappt. Låg i en bra stund och sen upp för att gå mördarbacken upp till bilen. Väl hemma blev det rostbiff och potatissallad. Spelade uno igen och dracklite cider.
Det var en trevlig kväll.
Grabbarna Ahalander tittade förbi och sa hej. Det är grann Ullas barnbarn Martin och Jocke och deras kompis. alltså så blir det Fias kusiner. Lite snurrig släkt det där.

Nu måste jag sätta fart här..

TJING!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback