11 juli

hej
Vi lever. Kom ner för snart en vecka sedan. Anlände kl 4 på morgonen efter att ha varit i örebro och kollat på Örebro-AIK.
Resan gick kanon och Nathanael sov hela vägen och fortsatte med det i sängen när vi var framme. Otippat men skönt.
Cassi,Felicia och Eva var här när vi kom ner men sov så klart. har varit en fartfylld vecka rent ut sagt. varit i Kalmar 3 ggr. varit bland annat på Ikea och andra butiker. Har uppdaterat stugan ännu mera som nu börjar närma sig toppskick. har blivit nya taklampor,ny bäddsoffa till lillstugan och den som vi köpte förra året åkte in i rummet brevid Evas. Blev kanonbra och rummet blev stort och fint. Har köpt  nya lyktor till altanen som Thoimas byggt också. Ute ser det ut som ett mini tivloli med rutcshkana,liten hoppborg,megapool och sandlåda som Thomas byggde häromdagen. Roligt för barnen.
Det som saknas nu är nya utemöbler till altanen som blir att titta på i veckan.
har varit en trevlig vecka men har inte känts som semester så som vi farit runt. Vädret har typ varit piss i flertalet av dagarna så har ju blivit så att det blivit shopping då.
promenerat i rällaskogen under uppehållen och gått bort och matat fåren.
Festade med grannarna här på altanen i förrgår kväll.Rymdes 11 personer på den så den är stor och rymlig.

Är så glad för vi har letat efter en viss typ av nalle puh fåtölj som min kusin Fanny har en längre tid men toys r us har slutat att sälja dom och jag har sökt med ljus och lykta på blocket utan resultat. Pratade om det inför Cassi och då sitter hon med en tiger och en nalle puh i exakt den modellen vi letat efter hemma som hon inte vill ha kvar. Så nu har kottis två fåtöljer som vi så gärna velat köpa och vi FICK dom dessutom. Dom är knappt använda så dom är som nya.

Linda (grannen) har sin vita 11 månaders dam här nere. En vacker kritvit kisse dam med otroliga ögon. Mirande heter hon och är vacker som en dag. Jättekelig och mysig. Jag är lite småkär i henne. Dom åker dessvärre hem i övermorgon så får passa på att gosa mycket nu.

Tyvärr har jag glömt kamera sladden hemma så bilder från tiden här nere kommer först när vi kommit hem till fastlandet igen.
Thomas har säkert tagit 500 bilder redan och vi har väl tagit ett 30 tal hittils. KOmmer att ta en hel del bilder under takida spelningen i slottruinen sen och kommer nog att filma också. Lär bli mäktigt som fasen! Kommer verkligen bli en grand finale på semstern.

På torsdag ska vi på andra marknaden för denna semster. Denna gåmgen i mörbylånga,förra gången i färjestaden. Och på fredag ska vi på cirkus olympia på ekerums camping. Jag är inte helt ok med det där med cirkus. Cirkus djur är oftast inte behandlade så som djur ska behandlas och så tycker jag inte att djur ska drillas för att roa människan. Men de andra ville så gärna gå och för Nathanael så kommer det att bli stort så jag får stoppa undan mitt blödarhjärta en stund för familjen och främst för min sons skull.

Nu är solen framme så nu ska jag gå ut och njuta av den öländska kvällen.

TJING!

Kommentarer
Postat av: Micaela

bloggar du från Öland eller är ni hemma?

Får inte riktigt ihop det hela =)

Det var ett tag sen vi hördes nu fisunge..

Saknar dig..

2009-07-13 @ 22:19:49
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback