Försenade bilder

Här kommer bilder som jag ligger lite efter med pga att det dröjt innan jag fått dom från V-ås..

Börjar med juldagen i V-ås..



Som ni ser så saknas jag på många kort tack vare kräksjukan och dom jag är med på borde jag inte lägga ut men gör det ändå =) ser lika risig ut som jag mådde..bild 10 har nathanael tagit på sig själv..=)

annandagen västerås:


här var jag med desstomer som nån slags kompensation tyckte dom tydligen för jag lovar att det är säkert 50 bilder på mig när jag öppnar mina klappar..valde dom bästa av dom sämsta att lägga här..blev som ett lakan efter hårt dygn med kräksjukan..

Claras dop:


Fick väl en si så där 50 bilder på detta av mamma men eftersom jag lagt upp våra egna bilder på detta tidigare så blir det bara ett par stycken..damen i blått på sista bilden är min halv moster Carola..min morfars barn alltså och mammas halvsyster..flickan med lockigt hår är min halvkusin Lisa,,

Helgen när mamma,Thomas och Jocke var här:

Vi spelade partyalias som är nästan som vanliga alias bara det att med man förklarar orden så ska man utföra olika rörelser eller stå i en viss position. Jocke skulle tex slå sig själv i huvudet,mamma skulle gunga på golvet ena gången och vara hysterisk den andra gången,Marcus skulle vara deprimerad ena gången och arg andra gången,Thomas skulle stå på ett ben och berätta två historier. Jag var den enda som slapp extra kortem och slapp därav göra knäppa saker..Men gud vad roligt det var,jag skrattade så att jag grät både åt marcus depression,mamma hysteri och Jocke när han slog sig som en galning i huvudet..=)

blandat:

Bilder på Clara med Jocke,Thomas och mormor..Sen min kusiner Rasmus och Ronja med tomten (Jocke). sist men inte minst Nathanael på Claras dop.

Det var allt...

Godnatt..

Kommentarer
Postat av: Micaela

Alltid roligare att läsa en blogg med en massa bilder =)

Jag blir så glad bara jag ser Nathanael.. =)

2009-01-23 @ 23:45:06
URL: http://annamicaelas.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej Ang filmen: Nja,jag tyckte den va lite lång tråkig inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Det va en bra handling och visst fanns det bra och roliga stunder i filmen. Men i överlag så är det inget jag rekommenderar att se .Tyvär! Men hoppas ni har haft en bra helg. Hälsa familjen!

2009-01-25 @ 17:23:03
URL: http://angellicious.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback