God kväll

God kväll. Vet att jag inte har skrivit på länge men jag har helt enkelt haft så mycket annat för mig.
Hela förra veckan sprang iväg och den hann knappt börja förrän den var slut. har varit hemma från Öland nu i 8 dagar.Längtar jättemycket tillbaka.det är så himla skönt därnere,tokmysigt. Nåja nu ska jag inte tjata ut er om det som jag brukar.

Var i Västerås med lilleman i onsdags. Mycket mysig och rolig dag. Var hos Carina och drack kaffe och thomas hjälpte henne med hennes kattnät.Fick träffa Skrutten och Bamse också.Inte sett dom på ett år så det var kul. Inte träffat Carina heller på ett år så det var också kul. Kanske ska tillägga att det är Mikkiz mamma för dom som inte vet det.
Mikkiz pallrade sig ner efter mycket om och men=)

Var på Ikea med Jocke och hans Äny också. första gången som jag träffade henne och det var en mycket trevlig,mogen och social tjej. Trodde faktiskt att hon var äldre än sina 19 år. Jättemysig tjej,hoppas på att de båda följer med hit till oss i helgen när mamma och Thomas ska hit. hade kul på Ikea och jag handlade en del (fick poblem över hur jag skulle få hem allt) nödvändigt till hemmet. Var på elgiganten och på mcdonalda också. Jag fuskade bara lite genom att köpa en milkshake.

Vi bantar här hemma nämligen. Eller bantar är väl fel ord men vi lever sundare än förut och har som mål att gå ner i vikt. Funkar kanon än så länge.

Tillbaka till onsdagen i Västerås. Var förbi mormor en svänng efter besöket på Hälla. Mamma och lilleman var där och så hade Mikkiz kommit. Hängde där en stund och drack kaffe.
Vidare hem till mamma. Satt med Mikkiz på balkongen och snackade. Kul att se henne igen.Som jag sa till Carina så går det väldigt lång tid mellan gångerna.Men som C nämnde i sin blogg om en liknande händelse..Livet kom emellan. Hon jobbar och jag har lilleman och pluggar. Men  tur att vi ses något iaf.Skulle inte vilja tappa henne helt. Hoppas att hon får möjlighet att komma hit nångång i höst. Skulle vara v'äldigt roligt.

Thomas skjutsade ner oss till tåget och han och Mikkiz vinkade av oss på stationen. Marcus hämtade oss på stationen i sumpan. Tur det så mycket som jag hade med mig från Ikea.
Är mycke nöjd med dagen i V-ås.

Resterande av veckan gick åt till att vara ute med lilleman och att vara hemma och packa upp all packning och sortera om bland saker och ting så att nya sakerna fick rum. Har rensat och gallrat och fixat så nu börjar det bli riktigt fint hemma.
Är bara den där väggen som ska sättas upp och sen tapetseras och så ska jag måla om insidan på verandan. Om 1½ vecka kommer nya tv bänken också. Funderar på att ställa ner den gamla på Öland.

Hämtade katterna hos Britta igår efter en närmare en månad  hos henne. Skrubben hade blivit tjock av att bo hos henne men det var ganska väntat. hade gått jättebra med båda två hos henne iaf vilket är skönt och hon blev ledsen när hon vinkade av dom. Hon är så gullig.

Idag var jag i skolan på upprop. Skolan ligger jätte fint till vid vattnet i Liljeholmen. 75 st ska läsa kursen och vi blev indelade i grupper med 15 st i varje. Hann inte uppfatta vilka som hamnade i min grupp men de som satt med mig hamnade i samma iaf och det var kul för vi kom bra överrens. Kommer att vara i bageriet i aspudden på måndagar mellan 8.30 till 17. Blir långa måndagar men det ska gå. Får se hur ryggen kommer funka. Kommer att vara ledig tisdag och fredag för hemmastudier och hemmabak. Onsdagar blir det bageri teori mellan 8 till 12 och på torsdagar blir det livsmedelshygien mellan 8 till 12. Ganska taget schema. På tosdag ska vi till skolan för att prova ut bagarkläderna och bagarmössorna. Ja jag kommer att ha bagarmössa på mig.Skitasnyggt!
Måste köpa arbetsskor i rågummi också. Dyrt men nödvändigt inom branschen.
Vårterminen kommer att bestå av praktk fullt ut och sista 8 veckorna av kursen även choklad och konfektyr.
Kommer bli ett tufft men roligt läsår tror jag.

Är ledig fram till torsdag nu. Ska mysa med killarna och på onsdag ska vi till leklandet alla tre. =)

Nu ska vi spela lite lost och se en film.

TJING!


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback