i motgång går vi framåt..

Livet är inte helt enkelt just nu.
Nathanael har varit dyngsjuk igår och inatt.39 i feber med alvedon och ipren så han var uppe på 40.4 som mest. HAn svamlade och yrade stackaren men snäll som han är så har han inte gnällt ett pip.
Pratade med vårdguiden 3 gånger i natt och idag har vi varit på järva närakut där de tog prover och petade i halsen. Halsen såg inte bra ut så ska ringa stora öron näsa hals avdelningen imorgon så att de kan bekräfta om det är halsfluss eller bara virus.
En sak är iaf säker,han är en riktigt kämpe.
Idag har han 37.7 utan alvedon så han ska få vara med Eva ocg Britta en stund. Inomhus så klart,vågar inte ha honom ute alltför länge.
Vi var där igår också och firade Eva (svärmor) som fyllde år igår.

Marcus och jag ska idag ägna oss åt något roligt som grovstädning. Ska dissikera köksfläkten och göra rent alla filter,plocka ur hela kylskåpet och torka ur,rensa i frysen,spola av alla rör och golv i badrummet (blir mega dammit av all kattsand) och så ska vi höststäda i trädgården så mycket som vi hinner. Jag började med trädgården häromdagen så har kommit en bit på väg. NU börjar tomaterna bli röda i växthuset och morötter har jag dragit upp några och tjuvsmakat på..mums..
'
Nu blir det frukost och sen dags att dra igång. Ska hämta guldklimpen om ett par timmar..

Hörs sen..

TJING!

Kommentarer
Postat av: Micaela

Stackars liten =(

Hoppas han blir bättre snart..



Vad avis jag blir på er som ska storstäda -vill också-

2009-08-30 @ 22:19:53
URL: http://annamicaelas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback