insane

Blir oerhört  uppstressad och upp och ner av den press som ligger på mig nu. Det är mycket från alal möjliga håll och kanter och jag känner att jag inte riktigt hinner med. Prioriterar skolan eftersom det känns som att det är så kort bit kvar nu och eftersom jag har presterat på topp nivå fram tills nu så vill jag fortsätta med det terminen ut. Är så stolt över mig själv och det jag har presterat det senaste året.
´Flytta till stockholm gjorde susen för min själ och min kreativitet.

KÄnner mig lite upp och ner som jag nämnde tidigare. Mycket som händer nu och mycket att tänka på. MIna drömmar om nätterna är rena såpoperan,men har drömt riktigt trevligt senaste nätterna faktiskt..MEn om jag skulle börja rota i varför jag drömmer det jag drömmer så kanske man skulle bli lite paff he he..
Mycket som händer och jag vill trycka på pausknappen en stund för att hinna ta in allt. Mycket som händer med Nathanael nu också så jag skriver i en bok allt som händer för att jag är rädd för att saker ska försvinna i min virriga skalle annars. Vill ju kunna berätta för honom när han är större om allt som händer nu,saker han inte kommer att minnas. Han är något jag är stolt över också,min livs bästa prestation oavsett vad. Jag får så mycket beröm från alla möjliga håll när det gäller honom. Vi har lyckats.

Försöker bli av med massa tankar genom att skriva brev men går inte så bra. HAr så mycket jag vill säga både till enskilda personer och till allmänheten. Kan känna avundsjuka på er som skriver att ni återkommer i era bloggar när ni har nåt att skriva om. Jag har massor att skriva om,i överflöd men ingen tid till det.
Längtar jag till sommarlovet? OM  JAG GÖR!
I Juni ska jag ta tag i vissa samtal så att jag kan släppa saker och gå vidare. Sen ska jag njuta av juli och augusti och ledigheten. fan vad nice.

Anledningen till min depp just nu är mitt ekologiprov i morgon som jag känner att det inte går så bra inför. Det är mycket och det är rena korvstopnningen. Tråkigt är det dessvärre också vilket inte ger någon skjuts av hjälp direkt.
tack och lov är att Nathanael är i Västerås till torsdag kväll så jag kan nu tillägna heltid åt provet som är i morgon bitti. 
 
Imorgon eftermiddag ska jag hem och städa och njuta av en pressfri eftermiddag. För sen på tordagen fortsätter pressen med andra saker. Ska belöna oss bio imorgon kväll. Det var länge sen vi var på bio nu så ska bli trevligt. Har även en gratis kryssning att lösa ut men vi kan inte få ihop ett datum som passar riktigt men men det ska gå på nåt sätt.

Nathanael har fått tid för operation nu. Den 14e maj. Orolig över det hönsig som jag är..Sen ska han ha vaccinationen på tisdag också.

Bråda dagar på alla plan nu..positiva med det hela är att man borde tappa et par kilo nu..wooohoo..nåt ska man väl kunna le åt dagar som dessa..

efter regn kommer solsken...I cant wait..

återkommer med mera ikväll..måste rusa..

Tjing! <3<3<3


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback