Idag är dagen..

Jag är trött men ändå inte trött. Inte tillräckligt trött för att sova men tillräckligt trött för att inte orka göra något vettigt.

Haft en mycket intressant dag idag.

Har blivit kallad rasist av en polis då jag ringde för att klaga på bilisterna på cykelvägarna runt Nathanaels dagis och det var ju tydligen inte heller något lagbrott,inte något som poliserna tog sig an iaf..

Sen så hade jag utvecklingsamtal som gick skita bra rent ut sagt..me goooood..

Och idag är dagen då jag kom överens med kommandoran eller ilknur som hon faktiskt heter...hon är inte så pjåkig..Satt 35 min i solen och pratade och hon är inte den som man får en bild av på lektionerna..fick dock en logisk förklaring på varför jag uppfattat henne som jag uppfattat henne..aldrig ska man sluta förvånas..
Religions lektionen var intressant,men jag var ju tvungen att dämpa mig igen för jag och mina frågor och åsikter gör så att tidsplaneringen spricker..men vad fasen frågar man inget får man inget veta..sen kan inte jag rå för att jag tycker mycket om mycket..=)

Hade en trevlig stund ute i solen med min son också..riktigt nice..

Sen har jag svarat på det oväntade men trevliga mailet som jag fick igår och svarat på det frågor jag fick. Jag tycker det är så roligt att veta att personen är nyfiken när det gäller mig,jag är lika nyfiken när det gäller henne=) Mailet blev längre än vad jag hade planerat men fick med viktiga bitar som jag tyckte var viktiga så jag är nöjd..

I övrigt så har jag pratat med Mikkiz i luren idag och sett baby lammen två gånger studsa runt i sin hage på 4H gården..sååå söta så man smälter..

Tjing!

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback