Doften av vår

Känns som att våren är på intågande nu. Nice. Det har börjat blomma ute i trädgården,krokus och snödroppar.
Nathanaels dagis var ute både för och eftermiddag igår,snacka om att herrn inte ville gå hem då när jag hämtade honom.
Själv satt jag instängd i en källarlokal igår skrivandes på mitt NP. Hela salen var fylld av smattrande pennor. Det gick bra I think. Skrev om det svenska skolsystemet. Fick 9 st ämnen att välja på.

Ska snart bege mig till plugget. Hade ingen svenska lektion idag så börjar inte förrän kl 11. Egentligen inte förrän kl 12.45 men eftersom jag var smart att boka in mig på utvecklingsamtal just idag när vi inte har lektion så måste jag gå iaf.
Det gör mig inte så mycket faktiskt för jag får mer gjort när jag är i skolan på min håltimme än om jag ska släntra hemma.

Påsklov nästa vecka. Ska bli skönt men kommer tyvärr att behöva plugga då med=( Har ju prov i judendom/kristendom tordagen efter lovet och i svenskan så ska vi redovisa och analyser boken afrikanen så det finns att göra om man säger som så.
Mamma och Thomas kommer förmodligen på ons och stannar till fred. Det ger mig lite tid att både ta tag i plugg och huset. Ska vår städa och göra snyggt. Behöver tokrensa på vinden och i alla förråd igen..

Har bestämt mig för att snygga upp inglasade verandan genom att måla invändigt,målarfärgen ser riktigt risig ut därute så ska rusta upp det lite.

Nej nu ska jag äta lite frulle och sedan promenera iväg till plugget..

Träna ikväll..wooohooo=)

Tjing!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Nä,jag kollar bara på skoj.

Men man kan ju alltid hoppas :D he he



Åh,din egen..vad kul.

Hra du nån bild på den?

Kram

2009-04-02 @ 20:34:06
URL: http://angellicious.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback