the kräftarskiva

Här kommer en summering av kräftskivan i lördags.

Vi bjöd:
mamma
Thomas
svärmor Eva
Marcus kusin Henke
grannarna på Öland (bjöd alla men bara 4st kunde komma)
Marcus morbror Tobbe med familj

Totalt var vi 14 eller 15 st.

Vi hade sagt klockan 17 som starttid och alla var märkligt nog i tid.
Det minglades och gullades med Nathanael i ungefär en timme innan maten.
För dom som inte åt kräftor och som som tyckte att dom behövde även lite mer mat än bara kräftor för att klara av att stå på benen under kvällen så bjöd vi även på korv och hamburgare med bröd.
Marcus var grillmaster medan jag och mamma fixade kräftorna och dukningen.
Hade burit ut kökmöblerna ut på verandan och veranda möblerna in i köket så verandan bestod av ett stort långbord i princip.
Hade dekorerat med kräftgirlanger,kräfttallrikar och kräftervetter och Eva hade med sig kräftkonfetti som bordsdekoration.
Tyvärr hade vi inga kräfthattar för det fanns inte att få tag på nånstans och vi hade ingen tid över till att göra egna heller men det gick ändå utan hattar.
Hade jättetrevligt under kvällen medan vi åt,drack och pratade. Nathanael knoppade redan vid halv nio vilket var skönt.
Det var rätt kul att se de flesta fyllna till men jag måste säga att det inte blev någon extrem fylla för det var ingen som spårade ur vilket känns bra. Men bra bladiga var folk,speciellt min svärmor som missade det lilla trappsteget ute på trätrallen varje gång hon skulle ut och röka och så min kära låtsaspappa som ramlade av stolen två gånger. Det var väldigt kul måste jag säga.
Det blev en hel del biktande under kvällen. Tänker inte gå in på detalj i vad som sades men jag kan säga så mycket som att jag fick sagt en hel del som jag velat haft sagt länge (inga negativa saker diskuterades) och jag kan lova att det inte var av fyllesentimentalitet som jag tog upp det för jag var inte ens full. Men det kändes skönt efteråt även om jag fick veta bra mycket mer i ett av ämnena än vad jag hade bett om vilket var lite jobbigt.
Vid halv två efter 9 timmars kräftskiva så tackade folk för sig. Kvar blev mamma,Thomas och Henke som alla skulle sova kvar. Mamma städade och plockade och Thomas och Henke satt och pratade. Jag och Marcus diskuterade också och saker och ting blev lite fel då jag klantade mig och tog upp ett ämne som hade diskuterats under kvällen som Marcus inte vill  veta av. Men det löste sig när vi pratade ut och allt var frid och fröjd igen. Men shit vad ångest jag hade ett tag.
Vid fyra tiden gick vi och lades oss. Kunde inte sova på ett bra tag,var helt uppe i varv. Marcus kunde inte heller sova men av en helt annan anledning,han spydde som en räv..ha ha!
Somnade båda två vid kvart över 5 och vaknade först vid nio. Tog en alvedon och massa vatten och ropade på Thomas som hämtade en galet pigg Nathanael. Somnade om till tio över elva då vi blev väckta av Henke. Masade oss upp och åt frukost ute på verandan. Marcus såg halv död ut och sjukt fyllsvullen var han också och Henke såg rätt mosig ut han med. Hur jag såg ut vill jag inte ens veta men enligt Thomas så var även jag en svullen syn.
Min fylla slog inte till förrän vid ett tiden på natten vilket var lite märkligt men så kan jag få ibland,vet att det hände likdant då Mikkiz och jag hade våran rock/heaven and hell fest för 1½ år sedan.

Ja ja nog om det..vi är jättenöjda med festen och var jättekul att så många ville komma..fina blommor fick vi också..Det blev en kväll värd att minnas...

BJuder nu på lite bilder..


mamma fixar kräftor...kräftorna...jag och Nathanael...maten tystade inte munnen..

matglada folk...Henke,Tobbe och Sara...Sanna,Hasse och Linda...Marcus the grillmaster


Nathanael o mamma...svärmorglad i glaset................goa killar.........................det fyllnas till

 mamma har kul............händerna i luften.............fylltrattar............................ha ha fullast av dom alla

 Henke......................fulla pojkar.......................ha ha Henke igen....Linda har kul.....
  
 eh ja precis......................ha ha mitt fyllo.................där fastnade även jag på bild..


Och så här bra måddes det dagen efter:


Tjing!

Kommentarer
Postat av: hannah

haha, vad ful Henke är :D

2008-09-14 @ 09:20:53
URL: http://kraeksjuk.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback