gråmulet

Fruktansvärt gråmulet idag,känns att hösten är här nu. Det jag gillar med hösten är varma gosiga kläder,tofflor,mössor och halsdukar. Kan inte få nog utav det. Inte för att jag inte gillar sommarkläder vilket jag gör enormt då min stora passion är sommarklänningar i alla färger o former. Men det är nåt speciellt med hösten då man få dra på sig en snygg stickad cardigan,halsduk och snygga nya höststövlar. I like it. Sen är jag också väldigt mer kreativ under hösten. Det är då min estetiska sida av mig arbetar som hårdast och jag producerar både det ena och det andra. Och om jag har mycket att ta igen! Förra hösten gick ju åt till att flyttpacka, organsiera inför visningarna av lägenheten och sist men inte minst få barn. Så då hann jag inte göra mycket inte så har massor att ta igen denna höst.

Idag ska vi träffa Sussie och Alvina,ska ta en promenad och sen till öf så ungarna får leka av sig lite och jag kan vakna ordentligt med lite kaffe i kroppen =)
När Marcus kommer från jobbet ska vi åka iväg och handla lite och sen hem och laga thaiwok och kyckling =)

Imorgon kommer lilla Britta hit och ska promenera med Nathanael en stund. Hon tjatar så dant om det så vi låter henne få som hon vill nu trots att vi känner att hon är lite för gammal för att ta hand om bebisar. Hon ska även få plocka av våran björnbärsbuske.

Nu ska jag fixa lunch och väcka min lilla plutt som sover..

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Pixie

ah okej, skönt att det inte är något allvarligt iaf men det är säkert lite läskigt ändå.

Jo långa köer är det nog alltid, just nu verkar allt funka skitbra för mig så jag är så nöjd och stolt :)

2008-09-11 @ 12:27:33
URL: http://pixiesaga.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback