God kväll

Har precis tagit en varm ddusch och "landat" för dagen.

Var till läkaren imorse och fick pencillin. Passade på att handla lite på ICA också när jag ändå var i Spånga C. Vi har ju bara coop i Bromsten. Hem och åt lunch med Nathanael. Tog en promenad i spåret så att han somnade. Slängde mig i sängen och tittade på två avsnitt av sex and the city. Skissade lite i mitt skissblock och plockade upp Nathanael som vaknat. Åt mellis och gick ut på gården och lekte. Satt och pratade med Mats och Dirk i över en timme medan ungarna lekte. Det är alltså två av grannpapporna på gården för er som inte fattat det redan. Fick veta massa kul om våran huslänga och om skogen bakom. Ligger tydligen en gammal gravplats borta vid spåret,det blev jag väldigt nyfiken och sugen att veta mera om. Satt fortfarande kvar ute när Marcus kom hem. Packade ner N i vagnen och promenerade hem till Britta. Hon skulle sett efter N när jag tränade men eftersom jag inte kunde träna med infektion i kroppen så blev det ju inställt så då kom jag på idéen att vi skulle gå till henne istället. Hon bjöd på mat som vanligt (det är omöjligt att slippa undan) och så gosade vi med katterna som hade skött sig jättebra. Dom kommer vara så bortskämda när vi får tillbaka dom om en vecka. Promenerade hemåt vid 19 tiden. Stannade på statoil och köpte proppar då proppen till alla lampor på undervåningen gick vid lunch och det blev kolmörkt. Väl hemma så nattade vi N och jag tog en dusch och nu sitter jag här..

Värst vad detaljerat det blev idag..=)

Imorgon ska jag packa för ölandsresan och så ska vi till Kista och handla lite blaj som behövs..Jag trodde ju att desperate housewifes skulle ha premiär imorgon men tji fick jag. Det är tydligen nästa vecka..
Nu ska vi se en film och idag ska jag välja..får se vad det blir...

Tjing!

Kommentarer
Postat av: micaela

Om vi inte hörs nåt innan, så får ni ha det så bra på Öland =).. Och du.. glöm inte att skicka det traditionella kortet också ;o)

Tjolahopp!

2008-09-23 @ 13:53:36
URL: http://mrselmos.blogspot.com

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback